Jutro - Četvrtak, 5. decembar - FBI upozorava da su svi vlasnici pametnih uređaja na meti špijuna: Ima li istine u tim pričama?

Dobro jutro Srbijo! U naredna četiri sata gledaćete:

Hoćemo li isključivati uređaje iz struje da bismo bili bezbedni i koliko ima istine u ovim špijunskim pričama?, foto: Depositphotos/ekostsov
Hoćemo li isključivati uređaje iz struje da bismo bili bezbedni i koliko ima istine u ovim špijunskim pričama?, foto: Depositphotos/ekostsov
.

NE LJUTI SE ČOVEČE
1. Jedna od 1.000 majki obolelih od postporođajne depresije želi da ubije svoje dete. Da li je to razlog što je majka iz Apatina bacila svoju bebu u septičku jamu? Koliko je to psihičko stanje opasno i kako da ga prepoznamo pitamo psihijatra dr Aleksandra Misojčića.
BURNE EMOCIJE​

PRELISTAVANJE
2. Sedamnaesti susret Aleksandra Vučića i Vladimira Putina. Srbija i Rusija su prijateljske zemlje i nastaviće da se poštuju i podržavaju, to je zajednička poruka dva predsednika posle razgovora u Sočiju. Tome svedoče i darovi koje su razmenili. Putinu na poklon ikona Preobraženja Gospodnjeg, a Vučiću puška kralja Milana. O značaju ove posete, potpisanim sporazumima i rešenju Kosovskog problema u prelistavanju štampe razgovaramo sa Ljubinkom Milinčić, Vladimirom Vuletiće, i Srđom Trifkovićem.
BRATSTVO

SPORT
3. Rukometašice Srbije igraju sa Holandijom za plasman u drugu fazu Svetskog prvenstva. Detaljnije o sportu od Nine Kolundžije.
ODLUČUJUĆA UTAKMICA

TEMA JUTRA
4. Kada neko na jednom poslu provede tri decenije, red je da dobije neko priznanje. Kakvo priznanje očekuje predsednik Opštine Sopot? Koliko još godina namerava da se bavi tim poslom i da li je politika njegova sudbina? To pitamo Živorada Milosavljevića, prvog čoveka opštine Sopot.
"TITO IZ SOPOTA"

KO JE U PRAVU
5. Američki Ef-Bi-Aj upozorava da su svi vlasnici pametnih uređaja na meti špijuna. Hoćemo li isključivati uređaje iz struje da bismo bili bezbedni i koliko ima istine u ovim špijunskim pričama?
TEORIJE ZAVERE

SVI PRIČAJU O
6. Oni decenijama uspešno brane boje rokenrola u Srbiji. Kanda Koža i Nebojša predstavljaju novu pesmu i otkrivaju kako će obeležiti 30 godina rada.
PREMIJERA

ZABAVA
7. U goste nam stižu i Tijana Bogićević i Aleksandra Milutinović. Predstavljaju duetsku pesmu i pevaju uživo u našem programu.
"ŠIRINA"