Jutro - Sreda, 4. decembar - Za lažna bolovanja ubuduće slede otkazi i kazne. Ko utvrđuje ko je zaista bolestan a ko se pretvara?

U današnjem izdanju emisije, gledaćete:

.

NE LJUTI SE ČOVEČE

1. Infekcije uva su najčešća oboljenja kod dece. U kom uzrastu se javljaju, koliko traje lečenje i kada je operacija krajnika jedino rešenje pitamo dr Vladana Šubarevića.
OTITIS

PRELISTAVANJE
2. Predsednik Putin uzburkao svetsku javnost. Proglasio novinare, blogere i korisnike društvenih mreža stranim agentima. Danas u Sočiju u četri oka razgovara s predsednikom Vučićem? Da li će se na meniju osim Kosova i ekonomske saradnje naći i "špijunska afera"? Koliko ima istine u novinskim natpisima da su Rusi tražili da Vučić napravi vladu sa liderima opozicije? O tome u prelistavanju štampe razgovaramo sa Dušanom Mašićem i Zoranom Kusovcem.
"ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA"

SPORT
3. Hrabre rukometašice posle velike borbe poražene od Norveške na Svetskom prvenstvu u Japanu. Sutra igraju sa Holandijom.
NOVA ŠANSA

TEMA JUTRA
4. U istom danu jedan univerzitet je zbog finansijskih problema izgubio dozvolu za rad, a drugi je iz istih razloga prodat. Studenti i profesori su ostali na vetrometini. Može li se posle ovoga verovati privatnim fakultetima, ko izdaje dozvole za njihov rad i kakva je odgovornost države u ovoj priči?
MEGABIZNIS

KO JE U PRAVU
5. Za lažna bolovanja ubuduće slede otkazi i kazne. Ko su radnici koji idu na lažna bolovanja i ko su lekari koji im daju pokriće za to? Ko će da utvrđuje ko je zaista bolestan a ko se pretvara?
IZMENE ZAKONA

SVI PRIČAJU O
6. Najbolji MMA borci odmeriće snage na Internacionalnom takmičenju u Novom Sadu. Ko ima najveće šanse za titulu otkriće nam Julija Pajić i Bojan Mihajlović.
SPENS 7. DECEMBAR

ZABAVA
7. Sa novom pesmom stiže nam i Maja Luis i uživo peva u našem programu.
"BUĐENJE"​