Jutro - Utorak, 3. decembar - Da li za nasilje treba da odgovaraju deca ili njihovi roditelji?

Dobro jutro Srbijo! U naredna četiri sata gledaćete:

Da li za nasilje treba da odgovaraju deca ili njihovi roditelji?, foto: Depositphotos/alexandrenunes
Da li za nasilje treba da odgovaraju deca ili njihovi roditelji?, foto: Depositphotos/alexandrenunes
.

NE LJUTI SE ČOVEČE
1. Najčešći problemi sa vidom su kratkovidost, dalekovidost, glaukom, katarakta. Koja su nova dostignuća u lečenju očnih bolesti i poremećaja vida pitamo Svetozara Dragovića, direktora bolnice "Sveti vid".
NOVE TEHNOLOGIJE

PRELISTAVANJE
2. Politika, afere, kultura, estrada. Tramp, Putin, Milošević, Vučić. Ko im privlači pažnju? Šta čitaju na naslovnim stranama novina, a šta između redova? Da li u eri "selfi" kulture umemo da prepoznamo prave vrednosti? O tome u prelistavanju štampe razgovaramo sa Bijanom Vilimon i Robertom Čobanom.
IZ DRUGOG UGLA

SPORT
3. Lionel Mesi dobitnik je Zlatne lopte za 2019. godinu. Najbolja fudbalerka sveta je Megan Rapino. Detaljnije o sportu od Nine Kolundžije.
NAJBOLJI

TEMA JUTRA
4. Prodaja "Megatrenda" i dalje pod lupom javnosti. Da li je Univerzitet prodat fantomskim kupcima ili uopšte nije prodat? Ko je novi vlasnik Dejan Đorđević? Da li će profesori raditi iz ljubavi i imaju li studenti razloga za brigu? To su pitanja za bivšeg vlasnika Megatrenda Miću Jovanovića.
"MADE IN SERBIA"

KO JE U PRAVU
5. Forum beogradskih gimnazija predlaže: za vršnjačko nasilje dece u školi roditelje slati na društveno odgovorni rad! Da li za nasilje treba da odgovaraju deca ili njihovi roditelji? Gde je granica zaštitničkog ponašanja?
ČIJA JE ODGOVORNOST?

SVI PRIČAJU O
6. Željko Vasić sa publikom proslavlja 40. rođendan. Svi su dobrodošli u njegovu kafanu u Kombank dvorani. Slavljenik je i naš gost.
10. DECEMBAR

ZABAVA
7. U goste nam stiže i hor Prve Osnovne škole iz Valjeva i peva uživo u našem programu.
"NE RUGAJ SE"​