Jutro - Subota 30. novembar - O naslovnoj strani NIN-a govore Milan Ćulibrk i Nebojša Krstić...

Ove subote sledeće teme:

foto: Prva Tv
foto: Prva Tv
.

PRELISTAVANJE
Najaktuelnije teme o kojima pišu dnevne novine, komentarišu Bojan Đurić, jedan od osnivača "Srbija 21" i Bojan Bilbija, urednik Političke rubrike Politike.

TEMA JUTRA
Sve je manje nade da ispod ruševina u Albaniji ima preživelih. Kako su izgledali ta noć i to jutro u Tirani? Zašto je taj zemljotres odneo najviše života, iako nije ni među deset najjačih koji su ove godine uzdrmali planetu? Da li su tačne procene da više od milion objekata u Srbiji ne bi izdržalo zemljotres jaći od 6 stepeni po Rihteru? O tome u temi jutra.

KO JE U PRAVU
Naslovna strana NIN – a na kojoj se vidi snajper uperen u predsednika Srbije podigla je buru u javnosti. Zašto se uredništvo NIN - a odlučilo za tu fotografiju? Da li su u pravu oni koji kažu da je takva naslovna strana skandalozna i neprofesionalna ili oni koji smatraju da su značenje fotografiji učitali mračni umovi koji su je videli na taj način? Naši gosti su glavni i odgovorni urednik NIN-a Milan Ćulibrk i analitičar medija Nebojša Krstić.

SVI PRIČAJU O... Pljačka veka u Drezdenu. Kako su lopovi uspeli da odnesu muzejski nakit vredan više od milijardu evra? Šta mogu da urade sa njim? Kako se kod nas obezbeđuju muzejski eksponati?

MOJ PUT
Trinaest dugih dana promenilo je život njegove porodice iz korena. Čitava Srbija molila se da se njegova ćerka Tijana vrati kući živa. Uzalud. Ali, on nije dozvolio da uzaludna bude njegova borba posle tog užasnog zločina. Od sutra kazna za ubice dece biće doživotni zatvor. Kakav je bio njegov put pre i posle tragedije koja je promenila sve? O tome nam govori Igor Jurić.

ZABAVA
Oni su jedan od najpoznatijih klubskih bendova u regionu. Nedavno su objavili spot za novu pesmu, a delić atmosfere sa noćnih provoda donose i u naš studio. Članovi ''Kao kao benda'' su naši gosti. Slušamo ih uživo.