Jutro - Petak, 29.11. - Danas je 29. novembar, najveći praznik SFRJ. Šta je od njega ostalo, ko se stidi tog istorijskog nasleđa?

U današnjem izdanju emisije, gledaćete:

.

NE LJUTI SE ČOVEČE

1. Inicijativa "Mame su zakon" u nedelju u protestnoj šetnji. Mame traže izmene Zakona o finansijskoj podršci porodici sa decom. Čime su nezadovoljne pitamo Tatjanu Macuru, kopredsednicu Stranke moderne Srbije
#DIŽEM GLAS ZA MAME

PRELISTAVANJE
2. NIN povukao naslovnu stranu sa predsednikom Vučićem i snajperom ali ne i tekst o Krušiku. Izdavač je naknadno ocenio da je naslovna strana bila neprimerena u zemlji u kojoj je ubijen premijer. Ko je napravio propust? Da li je to profesionalna odgovornost? Ko je na nišanu? O tome u prelistavanju štampe razgovaramo sa Ljiljanom Smajlović
PRE I POSLE

SPORT
3. Fudbaleri Partizana sa igračem više primili 2 gola za 4 minuta i ispali iz daljeg takmičenja u Evropi. Detaljnije o sportu od Nine Kolundžije.
PROKOCKALI POBEDU

TEMA JUTRA
4. Da li novi talas migranata ponovo preti Evropi. Ima li koordinacije između zemalja Zapadnog Balkana? Kako se taj problem rešava u Grčkoj? To pitamo ministra inostranih poslava u Ciprasovoj vladi.
MIGRANTI DOLAZE

KO JE U PRAVU
5. Građani Srbije izloženi su medijskoj agresiji. Dnevne novine i portali, svakog dana objave više od 600 tekstova u kojima preovladava mržnja, agresivnost i senzacionalizam, pokazuje istraživanje Centra za profesionalizaciju medija. Savet za štampu može da reaguje samo ukoliko neko lično tuži medij i izrekne moralnu kaznu. Da li smo otupeli?
SVE ZA TIRAŽ I KLIK

SVI PRIČAJU
6. Danas je 29. novembar, najveći praznik bivše Jugoslavije. Šta je od njega ostalo, ko se stidi tog istorijskog nasleđa?
DAN REPUBLIKE

ZABAVA
7. Nema ni 30 godina a već je obeležila 10 godina rada u modi. Šta će nositi srpkinje a šta francuskinje zna Mima Madžarac.
"VIBE ME"​