Jutro - Ponedeljak, 25. novembar - Razvod je veliki stres za dete: Zašto sudovi moraju da rešavaju viđanje sa jednim od roditelja?

Dobro jutro Srbijo! U naredna četiri sata gledaćete:

Razvod je veliki stres za dete, foto: Depositphotos/Goodluz
Razvod je veliki stres za dete, foto: Depositphotos/Goodluz
.

NE LJUTI SE ČOVEČE
1. U Srbiji od raka pluća godišnje oboli oko 6.000 ljudi, a umre više od četiri i po hiljade. Da li novi inovativni lekovi mogu da smanje ovu brojku, možemo li na vreme prepoznati bolest pitamo pulmologa prof. dr Branimira Nestorovića.
TIHI UBICA

PRELISTAVANJE
2. Između 30 i 60 hiljada ljudi napusti Srbiju svake godine. Kakva je situacija u regionu, da li mladi odlaze zbog novca ili beznađa, zašto ih ne zanima politika? O tome u prelistavanju štampe razgovaramo sa Gordanom Sušom i profesorom Vladimirom Vuletićem.
BOLJI ŽIVOT?

SPORT
3. Španija je prvak sveta u tenisu. Košarkaši Partizana u dramatičnoj završnici izgubili od Budućnosti. Detaljnije o sportu od Nine Kolundžije.
DEJVIS KUP I ABA LIGA

TEMA JUTRA
4. Razvod predstavlja veliki stres za dete. Zašto je potrebno da sudovi rešavaju viđanje sa jednim od roditelja? Šta se događa kada jedan roditelj odbija da poštuje odluke nadležnih?
JEDNO NA PAPIRU DRUGO U ŽIVOTU

KO JE U PRAVU
5. Lovci u Šumadiji ubili divlju svinju zaraženu trihinelom. Može li se ta bolest preneti na domaću stoku i ljude? Zašto naši poljoprivrednici kolju nekoliko svinja a na pregled šalju meso samo jedne?
SVINJOKOLJ

SVI PRIČAJU O
6. Posle Novog Sada "Megdan 21.veka" stiže i u Beograd. Koga ćemo od MMA boraca gledati u Areni i da li će biti postavljeni novi rekordi otkriće nam jedan od organizatora Aleksa Balašević.
SPORTSKI SPEKTAKL

ZABAVA
7. "Rok opera 2" na sceni Sava Centra. Kako zvuči miks ozbiljnih nota i rokenrola čućete uživo kod nas u programu.
28.NOVEMBAR