Jutro - Subota, 23.11. - Koliko možemo da odložimo starenje lica i tela? Koje su metode bezbedne, a koje bi trebalo izbegavati?

U današnjem izdanju emisije, gledaćete!

.

PRELISTAVANJE
Najvažnije teme o kojima pišu dnevne novine, komentarišu Darko Trifunović, direktor Instituta za nacionalnu i međunarodnu bezbednost​ i Mladen Radulović, urednik portala Kurir.rs.

TEMA JUTRA
Ko igra dvostruku igru? Šta se krije iza susreta ruskog agenta i srpskog oficira u Zemunu? Kakve tajne je iz Beograda odneo Georgij Kleban? Koje strane službe i čiji špijuni deluju u Srbiji? Ekskluzivno za naš program govori Relja Željski, načelnik Uprave za analitiku BIA. Otkriće nam i ko je on i kako je došao na jednu od najvažnijih pozicija među srpskim obaveštajcima?

KO JE U PRAVU
Šta je cilj Deklaracije za evropsku srbiju koja će danas biti predtsvaljena u Parlamentu? Ima li istine u medijskim spekulacijama da je reč o novoj političkoj organizacoji koja će izaći na izbore? Ide li Srbija ka Evropskoj uniji? Može li Brisel da smiri strasti između vlasti i opozicije i smanji tenzije u društvu? Naši gosti su Gordana Čomić, poslanica Demokratske stranke i Vladimir Đukanović, poslanik Srpske napredne stranke.

SVI PRIČAJU O...
Koliko danas možemo da odložimo starenje lica i tela? Koje su metode bezbedne, a koje bi bilo najbolje da izbegavamo? Zašto mnoge žene liče jedna na drugu i šta razlikuje dobre od loših estetskih intervencija? O tome razgovaramo sa dr Jasminom Lalošević.

MOJ PUT
Zajedno sa njom nadali smo se boljem životu i da ćemo biti srećni ljudi. Iza nje je bezbroj uloga i karijera duga 5 decenija. Kako je izgledao životni put dive srpskog glumišta? Koje su bile najveće prepreke na tom putu? Kako je uspela da ih prevaziđe i zbog čega smatra da je u životu najvažnije ugoditi samom sebi? Gošća jutra je Svetlana Bojković.

ZABAVA
U spotu ste ih gledali više puta u našoj emisiji, a sada su uživo u našem jutarnjem programu - mališani iz muzičke radionice Mari Mari su naši gosti. Slušaćemo ih uživo.