Jutro - Četvrtak, 21. novembar - Drama u Specijalnom sudu u Beogradu: Da li je zatajio detektor metala ili služba obezbeđenja?

Dobro jutro Srbijo! U naredna četiri sata gledaćete:

.

NE LJUTI SE ČOVEČE
1. Špijunska afera trese Srbiju. Predsednik Vučić zakazao hitnu sednicu Saveta za bezbednost. Ko i kakav interes ima da vrbuje srpske zvaničnike i koje su sve obaveštajne službe prisutne u našoj zemlji, pitamo Ljubana Karana, potpukovnika KOS-a u penziji.
RUSKI ŠPIJUN

PRELISTAVANJE
2. Ekskluziva je njen zaštitni znak. Od svetskih moćnika i državnika do malih
ljudi sa velikim problemima. Sve je pitala samo ono što je želela. Na kakve prepreke je nailazila, da li je trpela pritiske, šta se sve u televizijskom novinarstvu promenilo u poslednje tri decenije? O tome u prelistavanju štampe razgovaramo sa Mirom Adanjom Polak.
SVETSKI DAN TELEVIZIJE

SPORT
3. Dobili smo novog selektora, ali smo iznenada ostali bez generalnog sekretara Košarkaškog saveza. Dejan Tomašević je podneo ostavku. Zašto, zna naša Nina Kolundžija.
IZNENAĐENJE?

TEMA JUTRA
4. Drama u Specijalnom sudu u Beogradu. Pripadnik valjevskog klana prerezao vrat i isekao vene u sred suđenja. Kako je moguće da se u sudnicu unose hladno oružje ili oštri metalni predmeti? Da li je zatajio detektor metala ili služba obezbeđenja?
POKUŠAJ SAMOUBISTVA

KO JE U PRAVU
5. Madona ponovo šokira javnost. Da bi povratila snagu posle koncerta pije sopstvenu mokraću i kupa se u ledu. Da li ovaj tretman zaista pomaže organizmu da se oporavi ili je reč o još jednom bizarnom trendu slavnih?
SKANDAL MAJSTOR

SVI PRIČAJU O
6. Jugoslavija ponovo na okupu. Prvi regionalni pozorišni festival od 1. do 6.decembra u Beogradu. Šta ćemo sve gledati u Beogradskom dramskom pozorištu otkriće nam Iva Ilinčić i Jug Radivojević. Oni su naši gosti.
RUTA

ZABAVA
7. Grad pun života, ludog noćnog provoda, splavova, zamki i razočaranja. Kakav je Beograd u filmu "Četiri ruže"? To znaju naši gosti Dragana i Vasilije.
PREMIJERA 3.DECEMBRA​