Jutro - Utorak, 19. novembar - Hoće li Srbija ponovo biti izabrana za člana Izvršnog saveta Uneska?

Dobro jutro Srbijo! U naredna četiri sata gledaćete:

19.11.2019. - 06:25h

NE LJUTI SE ČOVEČE
1. Okončana drama u naselju Braće Jerković. Policajac koji je pretio samoubistvom posle šest sati predao se policiji. Kako pregovarači postupaju u ovakvim situacijama i koja je najbolja taktika ubeđivanja pitamo kliničkog psihologa Branku Kordić.
UMEĆE UBEĐIVANJA

PRELISTAVANJE
2. Pojedine obaveštajne službe iz regiona ruše Vučićevu ideju o "malom šengenu" da bi izazvale nestabilnost i krizu u našoj zemlji. Može li da se desi da izbori na Kovu budu poništeni i koliko se predizborna autmosfera zahuktava i u Srbiji? O tome u prelistavanju štampe razgovaramo sa Robertom Čobanom i Milanom Lađevićem.
UDARNE PRIČE

TEMA JUTRA
3. Generalna konferencija Uneska završava se 27.novembra. Hoće li naša zemlja ponovo biti izabrana za člana Izvršnog saveta ove organizacije, kako smo ojačali svoju poziciju i šta će se do kraja zasedanja dešavati kada je u pitanju Srbija ali i naše svetinje na Kosovu?
KULTURNA BAŠTINA

KO JE U PRAVU
4. Ko je kriv za pogibiju radnika fabrike "Milan Blagojević Namenska" u Lučanima? Zašto je tužilaštvu bilo potrebno dve godine da pribavi dokaze o eksploziji? Ko organizuje grupe za podršku direktora a ko oca poginulog radnika? A šta ne znamo o detaljima ovog slučaja otkriće nam advokati obe strane.
POD PRITISKOM?

SVI PRIČAJU O
5. On je jedan od deset najplaćenijih kuvara Srbije. Otkriće nam u kojim srpskim specijalitetima uživaju strani ambasadori, političari i estradne zvezde. Dalibor Kimčetić je naš gost.
LIČNI KUVAR

ZABAVA
6. Njena muzika topi i najtvrđa srca. Svetska muzička zvezda Jasmin Levi večeras prvi put pred beogradskom publikom, ali pre toga prvo kod nas u preogramu.
KOMBANK DVORANA U 20 SATI​