Jutro - Ponedeljak, 18. novembar - U Nemačkoj ubuduće, za gledanje pod suknju sledi zatvor: Treba li i Srbija da uvede iste mere?

Dobro jutro Srbijo! U naredna četiri sata gledaćete:

Nemačka vlada usvojila zakon kojim će gledanje pod suknju i zavirivanje u dekolte kroz objektiv foto aparata predstavljati krivično delo, foto: Depositphotos/arkusha
Nemačka vlada usvojila zakon kojim će gledanje pod suknju i zavirivanje u dekolte kroz objektiv foto aparata predstavljati krivično delo, foto: Depositphotos/arkusha
.

NE LJUTI SE ČOVEČE
1. Đacima u Srbiji jedva prelazna ocena za znanje istorije. Ne znaju ko je car Dušan, ne razlikuju Tita i Dražu. Ko je kriv? Loši udžbenici ili nastavnici? To pitamo Marka Pištala, profesora istorije.
UČITELJICA ŽIVOTA?

PRELISTAVANJE
2. U Briselu sutra o Makronovom planu za proširenje. Menja li francuski predsednik plan ulaska u Evropsku uniju, na koga se odnosi, može li politika "štapa i šargarepe" biti zamenjena nekim "konkretnim" predlozima? O tome u prelistavanju štampe razgovaramo sa Suzanom Grubješić i Slobodanom Zečevićem.
"PERESTROJKA" NA ZAPADU

TEMA JUTRA
3. Hoće li kosovska vlada biti formirana do sredine sledećeg meseca? Da li će Aljbin Kurti biti mandatar ili će naknadno brojanje listića promeniti odnos snaga?
KOSOVSKI ČVOR

KO JE U PRAVU
4. Nemačka vlada usvojila zakon kojim će gledanje pod suknju i zavirivanje u dekolte kroz objektiv foto aparata predstavljati krivično delo. Treba li i Srbija da usvoji ovakav zakon?
ZATVORSKA KAZNA

SVI PRIČAJU O
5. Petlići Partizana osvojili turnir Fer Plej Srbija. Mladi prvaci i njihov trener, nekada legendarni igrač Partizana Slađan Šćepović naši su gosti.
GENERACIJA 2008.

ZABAVA
6. U goste nam stiže Ivan Milinković koji predstavlja novu pesmu i peva uživo.
"NE VOLI ME, ZAŽALIĆEŠ" ​