Jutro - Četvrtak, 14. novembar - Orkanski udari: Kakve nezgode nam prete kad košava uzme maha?

Dobro jutro Srbijo! U naredna četiri sata gledaćete:

Kakve nezgode nam prete kad košava uzme maha?, foto: Depositphotos/j.dudzinski
Kakve nezgode nam prete kad košava uzme maha?, foto: Depositphotos/j.dudzinski
.

NE LJUTI SE ČOVEČE
1. Od 1.decembra za napad na službeno lice kazna od 1 do 12 godina zatvora. Šta pooštrene sankcije znače za više od 4.000 inspektora u Srbiji koji imaju status službenog lica pitamo Dragomana Paunovića, predsednika Mreže inspektora Srbije.
KRIVIČNI ZAKONIK

PRELISTAVANJE
2. Medijska bura u Hrvatskoj zbog najave dolaska predsednika Akesandra Vučića na sastanak Evropske narodne partije. Da li je politička histerija posledica predizborne kampanje u komšiluku ili dugogodišnje antisrpske atmosfere? Treba li predsednik Srbije da ide u Zagreb? O tome u prelistavanju štampe razgovaramo sa Savom Štrpcem i Juricom Kerblerom
POLITIČKI TANGO

TEMA JUTRA
3. Svetinje na Kosovu i Metohiji ostaju srpske. Kosovo ne može da postane članica Uneska. Kako je Srbija uspela da obezbedi sigurnu poziciju u ovoj organizaciji?
SVETSKA BAŠTINA

KO JE U PRAVU
4. Nekoliko povređenih, razlupani automobili, oborena stabla i blokirano gradilište u Dubrovačkoj ulici. To su posledice jučerašnje košave u Beogradu. Šta sve može da nam padne glavu kada duva jak vetar?
ORKANSKI UDARI

SVI PRIČAJU O
5. Srbija, Hrvatska ili Litvanija? Ko će dobiti organizaciju kvalifikacionog turnira za Olimpijske igre? Kakve su nam šanse da budemo domaćini i izborimo vizu za Tokio pitamo predsednika KSS Dejana Tomaševića
ODLUKA SUTRA

ZABAVA
6. Novi spot Ace Pejovića "Ne pitaj" premijerno u našem programu. Aco je naš gost.
A OD KUME PESMA​