Jutro - Nedelja, 10. novembar - Zašto su zbog nove internet igre "Spotted" zabrinuti roditelji?

10. novembra u Jutru o sledećim temama:

.

PRELISTAVANJE

Najvažnije teme o kojima pišu dnevne novine komentarišu Veljko Lalić, glavni i odgovorni urednik "Nedeljnika" i Aleksandar Apostolovski, novinar "Politike".

TEMA NEDELJE

Dok lideri regiona u Ohridu pokušavaju da naprave korak ka stvaranju malog Šengena i bržem protoku, roba, usluga, kapitala i ljudi, sve je izvesnije da ni obećana 2022. godina neće biti godina u kojoj Srbija postaje deo evropske porodice. Da li je Mali šengen altervnativa za veliku evropsku porodicu? Šta je norveški model za Zapadni Balkan?

KO JE U PRAVU?
Da li će i kada u našoj zemlji biti zabranjen uvoz automobila starije generacije? Koliko će ta odluka pročistiti vazduh u Srbiji? Koliko bi mogla da poveća cenu polovnih vozila?

SVI PRIČAJU O...
Nova, opasna, zabava, pod nazivom „Spotted“ - Uočen si, kruži medju tinejdžerima internetom. Zbog koje su zabrinuti mnogi roditelji. Šta se krije iza naizgled bezazlene igre, kakvoj opasnosti se izlažu oni koji učestvuju u njoj?

MOJ PUT
Imala je samo 20 godina kada je ostvarila svoj san i postala - olimpijska šampionka u tekvondu. U istoriji našeg sporta ostaće upamćena kao prvi osvajač zlatne medalje na Olimpijskim igrama za Srbiju. Kako su izgledali njeni počeci? Jesu li borilačke veštine oduvek bile njena strast? O svom životnom putu govori Milica Mandić.

ZABAVA
''Gde su one godine'', pita se moj gost u svojoj novoj pesmi koju ćemo čuti uživo u našem programu. Samir Ramović je ovog jutra sa nama.