Jutro - Četvrtak, 7. novembar - Kakva je sudbina hipotekarnih i kredita za kupovinu automobila u švajcarcima?

U današnjem izdanju emisije, gledaćete:

.

NE LJUTI SE ČOVEČE

1. Nesnosna glavobolja muči nas ovih dana. Koji su uzroci, ima li to veze sa vremenom ili sa našim pritiskom pitamo prof.dr Vesnu Stojanov.
HIPERTENZIJA

PRELISTAVANJE
2. Izbori zvanično još nisu raspisani ali je kampanja uveliko u toku. Na kojim se poljima vodi bitka i gde će se do izbora još lomiti koplja? Kojim će se obećanjima boriti za glasove birača? O tome u prelistavanju štampe razgovaramo sa Žarkom Koraćem i Vladimirom Đukanovićem.
RASTU TENZIJE?

TEMA JUTRA
3. Svi koji su uzeli kredite u švajcarskim francima i tužili banke sada će po odluci Vrhovnog kasacionog suda dobiti novac uz kamatu. Oni koji su konvertovali kredit u evro ili prihvatili Lex Specijalis mogu samo da tuguju. Kakva je sudbina hipotekarnih i kredita za kupovinu automobila u švajcarcima?
KRAJ AGONIJE?

KO JE U PRAVU
4. Srbiji nedostaje više od 10.000 profesionalnih vozača. Problem u javnom prevozu Beograda rešen je zapošljavanjem penzionera. Koliko smo bezbedni? Hoćemo li i vozače uvoziti?
UPOZORENJE

SVI PRIČAJU O
5. Za deset dana stiglo više od 500 prijava za posao stjuardese i stjuarta u nacionalnoj avio kompaniji. U čemu je tajna popularnosti posla u vazduhu otkrivaju naši gosti Dina i Vladimir.
KONKURS

ZABAVA
6. Završen 33. Fešen Selekšen. O modnim trendovima za ovu sezonu razgovaramo sa Irenom Grahovac i Batom Spasojevićem.
JESEN/ZIMA 2019.​