Jutro - Sreda, 06. novembar - Da li zaista zbog upotrebe određenih lekova može da se ogluvi?

U današnjem izdanju emisije, gledaćete:

foto: Depositphotos/dacasdo
foto: Depositphotos/dacasdo
.

NE LJUTI SE ČOVEČE

1. Ima 70 godina, trenira 55, osvojio je 18 svetskih titula, tri puta bio je prvak Evrope i 20 puta prvak države. I dalje se takmiči. Kako održava top formu u osmoj deceniji pitamo bodibildera Petra Čelika
RED, RAD I DISCIPLINA

PRELISTAVANJE
2. Šta se sinoć dešavalo ispred zgrade RTS-a? Kakva su to pitanja studenti i pojedini lideri opozicije želeli da postave predsedniku uoči njegovog gostovanja na javnom servisu? Da li je to protest, pritisak ili pretnja? O tome u prelistavanju štampe razgovaramo sa Ratkom Dmitrovićem i Nebojšom Čovićem.
POLITIČKA ARENA

TEMA JUTRA
3. Gentamicin, neomicin, streptomicin, pa čak i aspirin loše utiču na sluh. Da li zaista zbog upotrebe određenih lekova može da se ogluvi?
OPREZ?

KO JEU PRAVU
4. Deca su budućnost sveta ali kakva je njihova budućnost ako su im roditelji u poznim godinama? Šta detetu može pružiti roditelji koji su u šestoj ili sedmoj deceniji života?
SEBIČNOST?

SVI PRIČAJU O
5. Bronza za mladu reprezentaciju Srbije na Svetskom prvenstvu u Fudokan karateu u Nemačkoj. Stariji pioniri osvojili zlato, kadetkinje srebro. Svi su današ naši gosti.
PONOS SRBIJE

ZABAVA
6. "Ključ", "Klan" "Melek" i "Glumica" samo su neke od uloga u kojima ćemo je gledati ove i sledeće godine. Glumica Jelica Kovačević je naša gošća.
NOVI IZAZOVI ​