Jutro - Ponedeljak, 4. novembar - Danas u 18 sati počinju nove vesti Prve televizije i o njima govore Jovana, Ana i Goran

U današnjem Jutru o sledećim temama.

.

VREMENSKI RINGIŠPIL

1. Planeta danas obeležava Svetski dan klimatskih promena. Ko je kriv za blage zime, kišna leta, velike poplave, požare u Amazoniji. Da li je priroda promenila ćud ili su je promenili ljudi pitamo meteorologa Nedeljka Todorovića.

RAZDOR?

2. Naprednjaci danas o koalicionim partnerima i Kosovu. Ko SNS-u zabija nož u leđa, ko kalkuliše pred izbore a ko je lojalan? O tome u prelistavanju štampe razgovaramo sa Žarkom Rakićem i Zoranom Ostojićem.

NAJGORI SCENARIO

3.Ima li istine u tvrdnjama da nam preti još jedna igbeglička kriza? Da li će izbeglice iz Sirije koje su našle spas u Turskoj krenuti ka Evropi i šta bi to značilo za Srbiju?

RAČUNICA
4. Od 1. decembra struja u Srbiji biće skuplja za 3,9 odsto. Šta će ove zime biti najisplativije za grejanje: električna energija, gas, drva ili ugalj?

U NOVOM RUHU
5. Brze, žive, važne. Danas u 18 sati počinju nove vesti Prve televizije. Kako će izgledati otkriće nam naše kolege Jovana, Ana i Goran.

VRTLOG

​6. Muzičko putovanje "trubom kroz Srbiju" 19. novembra u Sava centru. U goste nam stiže Dejan Petrović + IT TON