Jutro - Petak, 31. oktobar - Hoće li tajne najzad napustiti porodilišta?

Dobro jutro Srbijo! U naredna četiri sata gledaćete :

.

1.Rampa Brisela na unos voća iz Srbije. Od 14. decembra naši građani neće moći ni jabuku za put da ponesu ako nemaju fitosanitarni sertifikat. Treba li da uzvratimo istom merom, pitamo Milana Prostrana, agroekonomistu.
BILJNE ŠTETOČINE?

2.Vatrena stihija koja je zahvatila Staru planinu sada preti da zapali i društvene mreže. Zašto ni elementarna nepogoda u Srbiji ne može da prođe bez politike? O tome i ostalim aktuelnim temama u prelistavanju štampe razgovaramo sa Ljubinkom Milinčić i Markom Petrovićem.
DIM I NA TVITERU

3.Posle tri godine, Predlog zakona o nestalim bebama pred poslanicima republičkog parlamenta. Hoće li tajne najzad napustiti porodilišta?
RAĐANJE ISTINE

4.Od 4. do 21. novembra Nacrt zakona o pravima potrošača na javnoj raspravi. Koje su najčešće primedbe kupaca u Srbiji i kako će rešavati sporove sa trgovcima?
VANSUDSKO PORAVNANJE

5.Telefonski kviz uskoro na našoj televiziji. Ako ste ponosni na svoje znanje, prijavite se. Sa pravilima igre upoznaće nas voditelj Miloš Maksimović.
"PRVA TE ZOVE"

6. U godini jubileja objaviće album i održati veliki slavljenički koncert. Gost jutra je vođa OK Benda Goran Gluhaković.
"TAKO PRIVLAČIŠ"