Jutro - Utorak, 29. oktobar - Šta je motiv otmice koja je potresla Srbiju?

U današnjem izdanju emisije, gledaćete:

.

1.Prosvetari najavili štrajk upozorenja za 8. novembar. Jednočasovna obustava rada zbog nasilja u školama. Da li je slučaj dvanaestogodišnjeg Luke prelio čašu i kakve izmene zakona traže sindikalci?
PREKIPELO

2.Lideri zapadnog Balkana sastaće se danas sa Mogerinijevom i Junkerom. Koju oproštajnu poruku Balkan može da očekuje od odlazeće briselske administracije? O tome u prelistavanju štampe razgovaramo sa Suzanom Grubješić i Milanom Jovanovićem.
DOVIĐENJA, ŽAO NAM JE

3.U nedelji kada Agencija za zaštitu životne sredine obeležava 15 godina rada - crna ekološka slika Srbije. Vazduh nam je najzagađeniji, a sa deponije iz Vinče dopire smrad koji guši stanovnike okolnih naselja. Da li je spas kiša koju meteorolozi najavljuju za sutra?To pitamo Filipa Radovića, direktora Agencije.
CRVENI ALARM

4.Srećan kraj drame duge 20 sati. Petar Mitrović iz Stare Pazove oslobođen je iz kandži otmičara. Šta se sve događalo u straćari u Belegišu, kakvu je torturu prošao trinaestogodišnji dečak, šta je motiv otmice koja je potresla Srbiju? O tome govore otac dečaka Goran Mitrović, komšije i kriminolog Božidar Spasić.
LISICE ZA OTMIČARE

5.Šesti japansko-srpski festival filma biće otvoren večeras. Posle Beograda seli se u Novi Sad i Tokijo. U našem studiju glumice Hako Ošima i Jelena Stević.
UMETNOST BEZ GRANICA

6.Premijera predstave "Nana" po čuvenom romanu Emila Zole, biće održana 25.novembra u "Madlenianumu". Gosti jutra glumci Tamara Aleksić i Branislav Zeremski.
SKRIVENE ŽELJE

7. U godini jubileja objaviće album i održati veliki slavljenički koncert. Gost jutra je vođa OK Benda Goran Gluhaković.
"TAKO PRIVLAČIŠ"