Jutro - Ponedeljak, 28. oktobar - Porodične penzije i za vanbračne partnere?

U današnjem izdanju emisije, gledaćete:

.

1.Jedna doza vakcine protiv humanog papiloma virusa košta 15.000 dinara. Zašto mnogi lekari u državnim domovima zdravlja ne žele da vakcinišu decu ako je cepivo kupljeno u apoteci? Da li je vakcina bezbedna i koliko je efikasna u borbi protiv raka grlića materice? To pitamo imunologa dr Srđu Jankovića.
PAPRENO U TRI DOZE

2.Vođa Islamske države Abu Bakr al-Bagdadi likvidiran, potvrdio je juče Donald Tramp. Šta taj događaj znači za svetski mir, odnose među velikim silama i situaciju na Bliskom istoku, u prelistavanju štampe razgovaramo sa prof. dr Darkom Trifunovićem i Ilijom Životićem.
UDARAC TERORIZMU

3. Dobra vest za 600.000 zaposlenih u javnom sektoru. Od 1. januara primaće punu platu, koja je u prethodnih pet godina bila umanjena za deset odsto. Da li će to povećati potrošnju i uticati na privredni rast?
KRAJ KRIZNIM MERAMA

4. Porodične penzije i za vanbračne partnere. To je predlog koji je Vlada Srbije uputila parlamentu kroz izmene Zakona o penzijskom osiguranju? Po kojim uslovima može da se ostvari ovo pravo i kako se u vanparničnom postupku dokazuje vanbračna zajednica?
PRAVDA I ZA NEVENČANE

5 .Otvorila je prvu beogradsku nedelju mode 1996. godine, a sada i 46. Perwoll Fashion Week. Gošća jutra dizajnerka Dragana Ognjenović.
SVEDENO

6. Hit serija „Besa“ osvaja srca naše, ali i publike u regionu. Šta je potresno, a šta uzbudljivo govore glumci Milan Marić i Milica Gojković.
BORBA SA SAVEŠĆU