Jutro - Petak, 25. oktobar - Toplo vreme pogoduje virusima: Da li su deca najugroženija?

Dobro jutro Srbijo! U naredna četiri sata gledaćete:

Na viruse nisu imuni ni mladi ni stari..., foto: Depositphotos/Yaruta
Na viruse nisu imuni ni mladi ni stari..., foto: Depositphotos/Yaruta
.

NE LJUTI SE ČOVEČE
1. Miholjsko leto napunilo Domove zdravlja. Na viruse nisu imuni ni mladi ni stari. Zašto toplo vreme pogoduje virusima i da li su deca najugroženija pitamo dr Sašu Milićevića.
INFEKCIJE

PRELISTAVANJE
2. Novine, televizija i radio svakoga dana vode bitku za čitaoce, gledaoce i slušaoce. Ima li pobednika? Da li su novine prošlost, zašto radio nije odsvirao svoje i kakve sadržaje nam nudi televizija? O tome u prelistavanju štampe razgovaramo sa Meri Bilić i Radomanom Kanjevacem.
SEDMA SILA

TEMA JUTRA
3. Ako je suditi po Duing biznis listi građevinske dozvole se u Srbiji dobijaju na klik. Za sedam godina sa 186 došli smo na deveto mesto po brzini izdavanja papira za gradnju. Koja nas je magija popela na vrh, koliko smo napredovali u ostalim kategorijama, a kojima smo i zašto nazadovali? To pitamo ministarku Zoranu Mihajlović.
PO MERI SVETSKE BANKE

AKTUELNO
4. Za nepune tri godine u Srbiji je formirano 580 novih zadruga. Šta je bilo teže - obezbediti novac ili ujediniti poljoprivredne proizvođače, šta mu je sledeći zadatak reći će nam ministar Milan Krkobabić.
PREMAŠILI CILJ

KO JE U PRAVU
5. Američka mornarica potvrdila je autentičnost tri video snimka snimljena sa njihovih aviona koji prikazuju neidentifikovane leteće objekte. Da li je u pitanju napredna tehnologija ili zaista postoji neka druga civilizacija?
MISTERIJA

SVI PRIČAJU O
6. Pravo iz Zagreba stiže nam Vedrana Rudan. Premijerno predstavlja autobiografski roman. Danas kod nas, a sutra na Sajmu knjiga u Beogradu.
"PLES OKO SUNCA"

ZABAVA
7. Osvojila je titulu "top modela Evrovizije 2019." Pobednica Nevena Božović je naša gošća i peva uživo novu pesmu.
"SANJAM"​