Jutro - Četvrtak, 24. oktobar - Kako izgleda smopregled grudi koji može da vam spasi život?

Dobro jutro Srbijo! Ovog jutra gledaćete:

.

NE LJUTI SE ČOVEČE
1. Nove pretnje smrću Igoru Juriću i njegovoj porodici. Ko mu i zašto preti, strahuje li za život kćerke Saške pitamo upravo Igora Jurića. On je naš gost.
UHAPŠEN MUŠKARAC

PRELISTAVANJE
2. Zakon o poreklu imovine biće usvojen krajem godine. Ko će prvi biti na udaru poreznika, zašto je za sedam meseci, koliko traje javna rasprava o predloženom zakonu, Ministarstvu pravde stiglo samo pet sugestija? O tome u prelistavanju štampe razgovaramo sa Radojkom Nikolić i Dušanom Stojakovićem.
IMOVINA BEZ POKRIĆA

TEMA JUTRA
3. Kongres SAD zahteva od Srbije da reši slučaj ubistva braće Bitići. Da li je ovo novi pritisak na Srbiju ili Amerika isto postupa kada je reč o svim njenim državljanima? Šta je Tužilaštvo za ratne zločine uradilo kada je reč o ovom slučaju? To pitamo Vladimira Vukčevića, bivšeg tužioca za ratne zločine. On je naš gost.
REZOLUCIJA BROJ 32

SVI PRIČAJU O
4. U nedelji borbe protiv raka dojke pevačica Ida Prester javno je svim ženama pokazala kako izgleda smopregled grudi koji može da vam spasi život, a novinarka Sunčica Nikolić se slikala obnažena pošto su joj zbog bolesti odstranili dojku. Obe su danas naše gošće.
"NISMO SAME"

ZABAVA
5. Obeležio je 40 godina karijere koncertom sa Zagrebačkom filharmonijom. Sledeće svira u Beogradu. Da li će repertoar biti isti? To pitamo Tončija Huljića. On je naš gost.
"PROVIDENCA"

ZABAVA
6. Sutra počinje 46. Nedelja mode u Beogradu. Šta je u trendu ove jeseni pitamo Nenada Radujevića.
OD 25. DO 31. OKTOBRA​