Jutro - Petak, 18. oktobar - U nedelju počinje 64. Medjunarodni sajam knjiga: Zašto je broj izlagača prepolovljen?

Dobro jutro Srbijo! U naredna četiri sata gledaćete:

Zašto je broj izlagača prepolovljen u odnosu na prošlu godinu?, foto: Depositphotos/Pakhnyushchyy
Zašto je broj izlagača prepolovljen u odnosu na prošlu godinu?, foto: Depositphotos/Pakhnyushchyy
.

NE LJUTI SE ČOVEČE
1. Sutra počinje jesenje čišćenje obale reke Save. Ko će sve zavrnuti rukave i koliko će smeća biti uklonjeno, pitamo Gorana Puzovića, generalnog direktora "Srbijavoda".
ČIŠĆENJE

PRELISTAVANJE
2. U Beogradu u nedelju počinje 64. Medjunarodni sajam knjiga. Zašto je broj izlagača prepolovljen u odnosu na prošlu godinu, da li se sajam pretvorio u vašar koji marginalizuje književnike i kvalitetan sadržaj? O tome u prelistavanju štampe razgovaramo sa Vesnom Dedić i Vanjom Bulićem.
PISMO=GLAVA

TEMA JUTRA
3. Povodom 75 godina oslobođenja Beograda Vojska Srbije će u subotu u Batajnici pokazati šta sve može. Koje ćemo novo naoružanje videti i šta će nam pokazati specijalne jedinice Vojske Srbije? To pitamo pukovnike Dejanovića i Pavkovića.
"SLOBODA 2019."

AKTUELNO
4. Pregovarači Evropske Unije i Velike Britanije dogovorili su novi sporazum o Bregzitu. Šta će se dogoditi ukoliko irska Demokratska unionistička stranka odbije da podrži sporazum? Šta za Evropsku Uniju znači konačni izlazak Velike Britanije? Kako će se to odraziti na zajeničku politiku,a kako na ekonomiju?
SPORAZUMNI RAZVOD

SVI PRIČAJU
5. Danas se obeležava svetski dan menopauze. Vreme koje prolazi ne možemo zaustaviti, a da li možemo pobediti bore. To pitamo naše gošće.
GODINE PROLAZE

ZABAVA
6. Premijera predstave "Pinokio za odrasle" večeras u Akademiji 28. Naši gosti su glumac i reditelj Miloš Đorđević i Semir Gicić.
PRIČA O LAGANJU ​