Jutro - Sreda, 16. oktobar - Kakva je razlika u studiranju na državnim i privatnim fakultetima?

Dobro jutro Srbijo! U naredna četiri sata gledaćete:

Čelnici nekih državnih fakulteta tvrde da se na privatnim ispiti polažu lako i brzo. Ko kome krade studente?, foto: Depositphotoss/lightpoet
Čelnici nekih državnih fakulteta tvrde da se na privatnim ispiti polažu lako i brzo. Ko kome krade studente?, foto: Depositphotoss/lightpoet
.

NE LJUTI SE ČOVEČE
1. Danas se obeležava Svetski dan hrane i hleba. Koliko hrane bacamo, šta jedemo, u čemu grešimo i kako višak da istopimo pitamo dr Sašu Plećevića.
PRAVILNA ISHRANA

PRELISTAVANJE
2. Još jedna pobeda Srbije. Kosovska vlada povukla zahtev za članstvo u Interpolu. Taksisti posle razgovora sa predsednikom prekinuli protest. "Folksvagen" odustao od Turske. "Večernje novosti" danas slave 66. rođendan. O tome u prelistavanju štampe razgovaramo sa Miloradom Vučelićem, glavnim i odgovrnim urednikom "Novosti".
BRZO, KRATKO, JASNO

TEMA JUTRA
3. Dva dogovora u istom danu. Taksisti prekinuli blokadu Beograda posle razgovora sa predsednikom Vučićem. "Kar go" sa delom taksista osnovao novo udruženje. Šta se za 24 časa promenilo a šta ostalo isto?
KOMPROMIS

KO JE U PRAVU
4. Čelnici nekih državnih fakulteta tvrde da se na privatnim ispiti polažu lako i brzo. Ko kome krade studente? Kakva je razlika u studiranju na državnim i privatnim fakultetima?
AKADEMCI

SVI PRIČAJU O
5. Ko nije patio nije ni živeo, a ni pisao, kaže naša današnja gošća. Mirjana Bobić Mojsilović predstavlja zbirku poezije i recituje uživo kod nas.
"OBEĆAO SI MI"

ZABAVA
6. Premijera domaćeg filma "Ekipa" 23. oktobra u Sava centru. Junaci ove fudbalske priče su i naši gosti Rade Ćosić i Lazar Đukić.
DERBI NA FILMU ​