Jutro - Subota, 12. oktobar - Pobednik je sišao sa Kalemegdana i otišao na doterivanje, a šta on zapravo simboliše?

U današnjem izdanju emisije, gledaćete:

.

TEMA JUTRA:

Sve je tanja linija izmedju života i smrti zavisnika od droge i sve je niža starosna granica zavisnosti! Nedavni slučaj tinejdžera iz Niša ponovo pokreće pitanje ko je zakazao u lancu odgovornosti i šta bi mogla da bude prevencija .Maloletnička narkomanija - naša tema jutra.

O opasnostima i prevenciji govore dr Snežana Alčaz, načelnik klinike u Specijalnoj bolnici za bolesti zavisnosti, Lambe Djorelievski, nekadašnji šef Odseka za suzbijanje narkomanije u MUP-u i Drago Pejić iz Rume, bivši zavisnik od droge.

SVI PRIČAJU O:

Pobednik je sišao sa Kalemegdana i otišao na doterivanje. Dok čekamo njegov povratak, pričamo o tome šta nam on znači, njegovoj simbolici, ali i polemikama koje izaziva u javnosti otkako je postavljen na Beogradsku tvrdjavu. Gosti su Olivera Vučković, direktor Zavoda za zaštitu spomenika kulture Grada Beograda i Predrag Marković, istoričar.

MOJ PUT

O putevima i stranputicama, uspesima i padovim, ulogama koje sada igra, planovima i o tome zašto nikada ne treba odustajati, govori glumica, Neda Arnerić.

ZABAVA:

Jedan od pobednika najgledanijeg šou programa TLZP, Danijel Kajmakoski, govori o svom učešću u novoj sezoni. Izazovima sa kojima se sada bori, novim šansama koje su pred njim.