Jutro - Sreda, 9. oktobar - Zašto se ne poštuje odluka Ministarstva obrazovanja da svako treće dete dobija besplatne udžbenike?

U današnjem izdanju emisije, gledaćete:

foto: Depositphotos/oksun70
foto: Depositphotos/oksun70
.

NE LJUTI SE ČOVEČE

1. Kako je moguće da za jednog čoveka u najboljim godinama, odlazak u teretanu bude koban. O čemu treba da razmišljamo a šta da znamo o sebi i svom organizmu pre vežbanja pitamo dr Momu Jakovljevića.
OPREZ!

PRELISTAVANJE
2. U Skupštini Srbije počinje nova runda razgovora pozicije i opozicije o izbornim uslovima. Šta možemo da očekujemo od predstavnika EU koji posreduju u razgovorima, može li se doći do rešenja i hoće li Savez za Srbiju istrajati u odluci da bojkotuje izbore? O tome u prelistavanju štampe razgovaramo sa Stankom Crnobrnjom i Nikolom Vrzićem.
POSLEDNJA ŠANSA

SPORT
3. Fudbaleri Crvene zvezde trebalo bi danas da igraju sa Trepčom u Zvečanu. Crveno beli su još bez dozvole za ulazak na Kosovo. Detaljnije o sportu od Nine Kolundžije.
KUP SRBIJE

TEMA JUTRA
4. Pre tačno 85 godina u Marseju je ubijen kralj Aleksandar. O pobedniku u dva balkanska i Velikom ratu, o njegovoj istorijskoj ulozi, stvaranju Kraljevine Srba, Hrvata i Solenaca i tragičnoj sudbini razgovaramo sa Vukom Draškovićem.
VELIKO DELO ILI ZABLUDA?

KO JE U PRAVU
5. Zašto se ne poštuje odluka Ministarstva obrazovanja da svako treće dete dobija besplatne udžbenike? Zašto roditelji moraju da kupe knjige za muzičko, likovno ili strani jezik? Da li je problem u lošoj komunikaciji ili u novcu?
"BESPLATNI UDŽBENICI"

SVI PRIČAJU O
6. Večeras u Novom Sadu počinje 13. Srbija fešn vik. Šta ćemo nositi ove jeseni i zime pitamo Svetlanu Horvat.
JESEN/ZIMA 2019

ZABAVA
7. U goste nam stiže i Dejan Cukić, ima novi album a kako zvuči čućete uživo kod nas.
"ULICA BEZ BROJEVA"​