Jutro - Ponedeljak, 7. oktobar - Taksisti ne odustaju od protesta u Beogradu: Ko će staviti tačku na ovu priču?

Dobro jutro Srbijo! U naredna četiri sata gledaćete:

Hoće li blokirati grad i danas kada u goste dolazi turski predsednik?, foto: Depositphotos/stevanovicigor
Hoće li blokirati grad i danas kada u goste dolazi turski predsednik?, foto: Depositphotos/stevanovicigor
.

NE LJUTI SE ČOVEČE
1. Srpska lista osvojila je svih deset poslaničkih mandata, koliko je i garantovano Srbima u kosovskom parlamentu. Kako će izgledati postizborna kombinatorika, kada će biti formirana kosovska vlada i ko će biti na čelu Prištinske delegacije u pregovorima sa Beogradom? To pitamo Dragišu Mijačića, koordinatora radne grupe Nacionalnog konventa o EU za poglavlje 35.
ISTORIJSKA POBEDA

PRELISTAVANJE
2. Turski predsednik stiže u dvodnevnu posetu Beogradu sa 200 privrednika. Šta Erdogan donosi Srbiji? Da li će izgradnja autoputa Beograd-Sarajevo smanjiti i političke tenzije u regionu? O tome u prelistavanju štampe razgovaramo sa Darkom Tanaskovićem i Zoranom Milivojevićem.
140 GODINA DIPLOMATSKIH ODNOSA

SPORT
3. Fudbaleri Crvene zvezde golom u poslednjoj sekundi pobedili Napredak. Partizan u 96. minutu primio gol i izgubio od Voždovca. Detaljnije o sportu od Nine Kolundžije.
SUPERLIGA SRBIJE

TEMA JUTRA
4. Glumac Goran Jevtić pravosnažno je osuđen na 10 meseci zatvora zbog nedozvoljenih polnih radnji nad maloletnim licem na javnom mestu. Šta se pre pet godina dogodilo u toaletu pozorišta u Somboru pitamo žrtvu, danas 20-godišnjeg Luku Krčevinca. On je naš gost.
ISPOVEST

KO JE U PRAVU
5. Više od nedelju dana taksisti u Beogradu protestuju. Hoće li blokirati grad i danas kada u goste dolazi turski predsednik? Ima li rešenja i ko će staviti tačku na ovu priču? To pitamo zamenika gradonačelnika Gorana Vesića i predsednika Udruženja taksista Srbije Aleksandara Bjelića,
NEĆE KONKURENCIJU

SVI PRIČAJU O
6. Boks je njegov život. Veljko Ražnatović u ringu za osmu profesionalnu pobedu u karijeri. Mladi bokser je i naš gost.
12.OKTOBRA U BRAUNŠVAJGU

ZABAVA
7. Večeras na Prvoj nova epizoda serije "Besa". Naša gošća je glumica Hana Selimović
INSPEKTORKA DIVNA

ZABAVA
8. Posle dve godine pauze ponovo pred publikom. Grupa "Babe" u petak u Kombank dvorani. Zagrevanje kod nas u programu. Frontmen Žika Milenković je naš gost.
11.OKTOBAR U 20 SATI​