Jutro - Sreda, 2. oktobar - Novi predlog zakona o računovodstvu donosi nova pravila: Računovođe i knigovođe najavljuju protest

Dobro jutro Srbijo! U naredna četiri sata gledaćete:

.

NE LJUTI SE ČOVEČE
1. Vaške i dečje gliste ponovo u beogradskim vrtićima. Kako se dobijaju i prenose ove bolesti, šta je terapija pitamo dr Branimira Nestorovića.
LOŠA HIGIJENA

PRELISTAVANJE
2. Vojna parada u čast 70.godišnjice Komunističke partije Kine. U Pekingu predstavljeno novo oružje i raketa koja nosi nuklearno punjenje, a može da stigne do Amerike za samo 30 minuta. Postaje li Kina najmoćnija ekonomska, politička i vojna sila? O tome u prelistavanju štampe razgovaramo sa prof.dr Draganom Mitrović i Borislavom Korkodelovićem.
"ZEMLJA U RAZVOJU"

SPORT
3. Spektakl na Marakani. Fudbaleri Crvene zvezde pobedili Olimpijakos u drugom kolu Lige šampiona. Detaljnije o sportu od Nine Kolundžije.
3:1

TEMA JUTRA
4. Pre 30 godina srušen je Berlinski zid. Godinu dana kasnije dve Nemačke su postale jedna zemlja. Šta se ujedinjenjem promenilo na svetskoj političkoj sceni, kakvi su bili, a kakvi su danas odnosi Berlina i Beograda, kako Nemačka vidi rešenje kosovskog problema? To pitamo Tomasa Šiba, ambasadora Nemačke u Srbiji. On je naš gost.
ISTORIJSKA PREKRETNICA

KO JE U PRAVU
5. Danas pred poslanicima novi predlog zakona o računovodstvu. Ubuduće za ovaj posao biće neophodna licenca. Računovođe i knigovođe najavili protest. Čime su nezadovoljni?
NOVA PRAVILA

SVI PRIČAJU O
6. Stigao je MAJK - prvi digitalni asistent koji govori srpski. Šta sve može da radi i kome će biti od pomoći otkriće nam Marko Stanojković i Tatjana Đorđević.
DIGITALNA REVOLUCIJA

ZABAVA
7. Međunarodna manifestacija "Radost Evrope" slavi 50-ti rođendan. Ko će duvati svećice na torti otkriva nam naš gost Minja Subota.
SUSRETI PRIJATELJSTVA​