Jutro - Ponedeljak, 30. septembar - Uvođenjem posebnog sistema, potraga za nestalom decom bila bi znatno olakšana. Šta čekamo?

Dobro jutro Srbijo! U naredna četiri sata gledaćete:

Srbija planira uvođenje posebnog sistema koje bi olakšalo potragu za nestalom decom, foto: Depositphotos/lightsource
Srbija planira uvođenje posebnog sistema koje bi olakšalo potragu za nestalom decom, foto: Depositphotos/lightsource
.

NE LJUTI SE ČOVEČE
1. U Srbiji se sutra obeležava Međunarodni dan starih. Kakav je njihov položaj, kojim su sve oblicima nasilja izloženi, da li se i kome žale kada su ljuti i diskriminisani? To pitamo Brankicu Janković, poverenicu za zaštitu ravnopravnosti.
SUROVA REALNOST

PRELISTAVANJE
2. Za 25 dana u Beograd iz Kine stiže oprema izgradnju brze pruge Beograd – Budimpešta. Šta će Srbiji značiti ova pruga, a šta pobeda partije Sebastijana Kurca na izborima u Austriji? O tome u prelistavanju štampe razgovaramo sa Ružom Ćirković i Ljubinkom Milinčić.
UDARNE PRIČE

SPORT
3. Odbojkaši Srbije šampioni Evrope treći put. Naša reprezentacija sjajnom igrom savladala Sloveniju u velikom finalu. Svečani doček na balkonu večeras u 20 sati.
ZEMLJA ODBOJKE

TEMA JUTRA
4. Srbija planira uvođenje posebnog sistema koje bi olakšalo potragu za nestalom decom. Koje opasnosti vrebaju decu, sa kakvim se pretnjama suočavaju i čiju podršku u kampanji za uvođenje alarma za potragu očekuje, pitamo Igora Jurića, direktora Fondacije "Tijana Jurić". On je naš gost.
"AMBER ALERT"

KO JE U PRAVU
5. Tačno u podne taksisti na četiri lokacije najavljuju blokadu u glavnom gradu. Čime su nezadovoljni, ko im i zašto smeta?
PROTESTNA VOŽNJA

SVI PRIČAJU O
6. Večeras na Prvoj počinje emitovanje serije "Besa". Kako izgleda borba za porodicu otkriće nam glumci Miloš Timotijević i Marko Janjić. Oni su naši gosti.
PONEDELJKOM U 22 SATA

ZABAVA
7. Počinje nova pozorišna sezona. "Brodvejske vragolije" pred publikom 5.oktobra. Naš gost je reditelj Nebojša Bradić.
POZORIŠTE NA TERAZIJAMA​