Jutro - Petak, 27. septembar - Bračni par iz Srbije raskrinkao švajcarsku kompaniju koja čuva matične ćelije: Gde su uzorci?

Dobro jutro Srbijo! U naredna četiri sata gledaćete:

Gde su uzorci?, foto: Depositphotos/18percentgrey
Gde su uzorci?, foto: Depositphotos/18percentgrey
.

NE LJUTI SE ČOVEČE
1. Ponovo bura u naselju Stepa Stepanović u Beogradu. Građani protestuju zbog izgradnje crkve. Zašto im smeta verski objekat pitamo Jelenu Čolović, predstavnicu Udruženja stanara naselja "Stepa Stepanović".
BLOKADA

PRELISTAVANJE
2. Niko da ne dobije sve, svako da dobije dovoljno. Balkan je jači ako je Srbija snažnija. To su poruke koje je predsednik Vučić poslao sa govornice u UN. Kako su četvorodnevni boravak u Njujorku videli mediji, šta im je privuklo najveću pažnji zvanični ili nezvanični sastanci? O tome u prelistavanju štampe razgovaramo sa Natašom Raketić i Bojanom Bilbijom.
UDARNE VESTI

SPORT
3. Odbojkaši Srbije igraju večeras sa Francuskom u polufinalu Evropskog prvenstva. Crvena zvezda eliminisana u četvrtfinalu košarkaškog Superkupa. Partizan pobedio Megu. Detaljnije o sportu od Nine Kolundžije.
TRKA ZA MEDALJU

TEMA JUTRA
4. Laslo Tročanji neće biti komesar za proširenje EU, odlučio evropski parlament. Mađar najavio žalbu na ovu odluku. Šta će taj potez parlamentarne većine iz Brisela značiti za Evropsku Uniju a šta za Srbiju? Hoće li biti proširenja u narednih 5 godina?
SUKOB INTERESA?

KO JE U PRAVU
5. Nadu za izlečenje sedmogodišnje kćerke koja boluje od autizma videli su u matičnim ćelijama. Na putu od Švajcarske banke do klinike u Americi, ustanovili su da su matične ćelije uništene. Tako je bračni par i otkrio aferu "Krio sejv" koja je zatresala Evropu. Oni su naši gosti Tatjana Peškir i Rastko Petaković,
BORBA SE NASTAVLJA

SVI PRIČAJU O
6. Odbrojavanje je počelo. Serija "Besa" od ponedeljka na Prvoj. Naš gost je glavni junak ove priče glumac Raša Bukvić.
JOŠ TRI DANA

ZABAVA
7. Ima novu pesmu, sprema svadbu i peva uživo u našem programu. Biljana Sečivanović nam stiže u goste.
"LJUBOMORA" ​