Jutro - Utorak, 24. septembar - U zdravom telu, zdrav duh: Koliko je deci u Srbiji dostupan sport?

Dobro jutro Srbijo! U naredna četiri sata gledaćete:

Koliko je deci u Srbiji dostupan sport?, foto: Depositphotos/pressmaster
Koliko je deci u Srbiji dostupan sport?, foto: Depositphotos/pressmaster
.

NE LJUTI SE ČOVEČE
1. Svaki sedmi par u Srbiji ima problem sa sterilitetom. Za njih je jedina šansa da dobiju potomstvo vantelesna oplodnja. Sa kakvim se stresom i problemima susreću na tom putu pitamo Sandru Jovanović, predsednicu Udruženja "Šansa za roditeljstvo".
"MISLITE O TOME"

PRELISTAVANJE
2. Njujork i Generalna skupština UN u centru pažnje svetske javnoti. Zvanično najvažnija tema zasedanja su klimatske promene, nezvanično - trgovinski ratovi, lansiranje raketa Severne Koreje, demonstracije u Hong Kongu. Za nas tema broj jedan je Kosovo. Može li predsednik Vučić sa svetskim zvaničnicima pomeriti dijalog Beograda i Prištine sa mrtve tačke? O tome u prelistavanju štampe razgovaramo sa Borislavom Lalićem i Zoranom Kusovcem.
VAŽNI SUSRETI

SPORT
3. Odbojkaši Srbije igraju večeras sa Ukrajinom u četvrtfinalu Evropskog prvenstva u odbojci. Detaljnije o sportu od Nine Kolundžije.
BORBA ZA POLUFINALE

TEMA JUTRA
4. EU obezbedila milion evra za obnovu 27 dečjih igrališta. Koliko je deci u Srbiji dostupan sport, šta je sa fondom za mlade talente, može li blokada Rektorata da ugrozi i Evropsku univerzijadu koja bi sledeće godine trebalo da se održi u Beogradu? To su samo neka od pitanja za Vanju Udovičića, ministra omladine i sporta. On je naš gost.
"ZDRAVO TELO, ZDRAV DUH"

KO JE U PRAVU
5. Švajcarska je uvela 5G tehnologiju, a hiljade građana je protestovalo. Zašto su nezadovoljni, da li je strah od elektromagnetnog zračenja opravdan i kome je potrebna tolika brzina u dobijanju i slanju informacija?
"BOJKOT 5G"

SVI PRIČAJU O
6. Veliki uspeh srpske mode. Suzana Perić i Lena Kovačević oduševile Italijane na Nedelji mode u Milanu. One su i naše gošće.
“LA PERLA BIANCA”

ZABAVA
7. Orkestar "Stanislav Binički" koncertom na Kolarcu slavi 120 godina postojanja. Generalna proba kod nas u programu. Dolaze Vojkan Borisavljević i Dušan Svilar.
ROK SIMFONIJA​