Jutro - Sreda, 18. septembar - Banke počele naplatu provizije na elektronsko plaćanje. Zašto se nekad besplatna usluga sada plaća?

U današnjem izdanju emisije, gledaćete:

.

NE LJUTI SE ČOVEČE

1. U više od 20 telefonskih aplikacija otkriven virus koji skida novac sa tekućih računa. Kako da se zaštitimo pitamo dr Srđana Blagojevića, predsednika Udruženja sudskih IT veštaka.
JOKER

PRELISTAVANJE
2. Oko košarke se i dalje lome koplja. Za jedne je peto mesto na svetu debakl, a za druge samo neuspeh. Šta se zaista dešavalo van terena na Svetskom prvenstvu u Kini, ko će biti novi selektor i da li ćemo se izboriti za učešće na Olimpijadi u Tokiju? O tome u prelistavanju štampe razgovaramo sa Milošem Šaranovićem i Ivanom Bogunovićem
ZEMLJA KOŠARKE

SPORT
3. Počinje Zvezdina evropska jesen. Šampion Srbije večeras igra sa Bajernom u prvom kolu Lige šampiona. Odbojkaši igraju sa Belgijom za prvo mesto u grupi na Evropskom prvenstvu
FUDBAL I ODBOJKA

TEMA JUTRA
4. Poslednji snimak vršnjačkog nasilja u školi u Barajevu podigao je javnost na noge. Direktor je smenjen, a maloletne devojčice će krivično odgovarati. Zašto je ponašanje mladih sve brutalnije i gde smo zakazali kao društvo a gde kao roditelji?
SVE ZA LAJK

KO JE U PRAVU
5. Banke počele da naplaćuju proviziju na elektronsko plaćanje. Da li su bili u obavezi da obaveste klijente i zašto se usluga koja je bila besplatna sada naplaćuje?
BEZ NAJAVE

SVI RIČAJU O
6. Sve je spremno za 14. sezonu najgledanijeg muzičkog takmičenja "Zvezde granda". Koja je iznenađenja spremio i za takmičare i za gledaoce otkriće nam direktor Granda Saša Popović. On je naš gost.
SUBOTA 21 SAT

ZABAVA
7. Film "Pijavice" od sutra i u našim bioskopima bioskopima. Čime je osvojio kritiku na festivalima u Los Anđelesu i Hjustonu pitamo glumicu Anu Sakić i direktora fotografije Borisa Gortinskog.
PRIČA O ŠPIJUNIMA​