Jutro - Utorak, 17. septembar - Treba li sve javne skupove izmestiti iz centra grada?

U današnjem izdanje emisije, gledaćete:

.

NE LJUTI SE ČOVEČE

1. Zadužbina Dositej Obradović slavi 15 godina postojanja. Da li se Srbija na pravi način odužila ovom velikanu, pitamo Mirjanu Dragaš, upravnicu Zadužbine.
PRVI MINISTAR PROSVETE

PRELISTAVANJE
2. Skočila cena nafte posle napada na Saudijsku Arabiju. Kako će se poskupljenje odraziti na srpsko tržište i svetsku ekonomiiju, preti li planeti nova recesija ali i sukob na Bliskom istoku? O tome u prelistavanju štampe razgovaramo sa Jelicom Putniković i Markom Gagićem.
HAOS NA TRŽIŠTU

SPORT
3. Fudbalska groznica trese Srbiju. Fudbaleri Crvene zvezde putuju u Minhen na prvu utakmicu u Ligi šampiona. Nova pobeda odbojkaša na Evropskom prvenstvu. Detaljnije o sportu od Nine Kolundžije.
ODMERAVANJE SNAGA

TEMA JUTRA
4. Inženjerska komora biće uključena u sve važne državne projekte. Zašto je do sada bila isključena, koliko je licenci oduzeto? To pitamo ministarku Zoranu Mihajlović.
ZAŠTITA STRUKE

KO JE U PRAVU
5. Parada ponosa, protesti opozicije, spasimo Gračanicu, štrajk taksista, miting vladajuće stranke. To su neki od događaja koji su u ovoj godini blokorali život prestonice. Treba li sve javne skupove izmestiti iz centra grada?
SVI NA UŠĆE?

SVI PRIČAJU O
6. Nove epizode serije "Sinđelić" konačno na malim ekranima. Kakve nas dogodovštine očekuju u petoj sezoni otkriće nam glumice Seka Sablić i Dragana Mićalović.
GOSPOĐA DIVNA I KASIJA

ZABAVA
7. Oni nas bude svakoga jutra ali na "Plej Radiju". Voditelji Una Senić i Đorđe Lovren su naši gosti.
OD 6 DO 10​