Jutro - Sreda, 11. septembar - 0 posto svetske populacije pati od bolesti proširenih vena. ta je uzrok ove bolesti i kako se leči?

U današnjem izdanju emisije, gledaćete:

foto: Depositphotos/luaeva
foto: Depositphotos/luaeva
.

NE LJUTI SE ČOVEČE

1. 18 godina od terorističkog napada na Svetski trgovinski centar u Njujorku. Teorije zavere ne prestaju. Šta je istina, da li su Amerikanci znali šta im se sprema ali su upozorenje ignorisali, koliko su zakazale američke tajne obaveštajne službe pitamo Džefersona Adamsa
ZVANIČNA VERZIJA?

PRELISTAVANJE
2. Koliko je reč običnog čoveka danas zastupljena u medijima? Koje ga brige more, bistri li politiku ili gleda u nebo hoće li mu nevreme uništiti useve, kako žive građani u unutrašnjosti Srbije? O tome u prelistavanju štampe razgovaramo sa Gvozdenom Nikolićem i Bratislavom Ilićem.
NEĆETE VEROVATI

SPORT
3. Ništa od medalje. Košarkaši Srbije poraženi od Argentine u četvrtfinalu Svetskog prvenstva. Gde su "zakazali" naši momci zna Nina Kolundžija.
BEZ MEDALJE

TEMA JUTRA
4. Posle pogibije repera Grua odtavaju se brojna pitanja. Koliko je kajt opasan, ko kontroliše ekstremne sportove na vodi, da li je to regulisano propisima i ko su adrenalinski zavisnici spremni da glavu stave u torbu?
TRAGEDIJA

AKTUELNO
5. Umeće je pobediti domaćina u finalu na njegovom terenu. To mogu samo šampioni. Kako se stiže do najsjajnijeg odličja otkriće nam najbolja igračica Evropskog prvenstva u odbojci Tijana Bošković i predsednik Odbojkaškog saveza Zoran Gajić. Oni su naši gosti.
ŠAMPIONSKI DUH

SVI PRIČAJU O
6. 30 posto svetske populacije pati od bolesti proširenih vena. Žene četiri puta više od muškaraca, pokazuju podaci Svetske zdravstvene organizacije. Šta je uzrok ove bolesti i kako se leči pitamo hirurga Nenada Ilijevskog.
"TEŠKE NOGE"

ZABAVA
7. "Miško Plavi trio" 21. septembra pred publikom na Kolarcu. Šta će svirati otkriće nam Miško lično. On je naš gost.
"HILJADU OSMEHA"​