Jutro - Sreda, 4. septembar - Fudbalski spektakl: Legende OFK Beograd večeras igraju humanitarnu utakmicu za bolesnu decu

Dobro jutro Srbijo! U naredna četiri sata gledaćete:

.

NE LJUTI SE ĆOVEČE

1. Cene stanova lete u nebo. Kvadrat u glavnom gradu košta i do 8.000 evra. Šta se dešava na tržištu nekretnina otkriće nam Goran Rodić.
KAO NA MENHETNU

PRELISTAVANJE
2. Ne može Srbija da izgubi sve na Kosovu. Nova zabrana ulaska u južnu pokrajinu za zvaničnike iz Beograda. Srpski dileri kokaina pali zbog fejsbuka. To su samo neke od priča iz današnjih novina koje komentarišemo sa Ljubinkom Milinčić i Sašom Francistijem.
NASLOVNE STRANE

SPORT
3. Košarkaši Srbije danas protiv Italije u borbi za prvo mesto u grupi na Svetskom prvenstvu, a odbojkašice igraju četvrtfinale sa Bugarkama. Detalje vam prenosi Nina Kolundžija.
POČINJE ONO PRAVO

TEMA JUTRA
4. Dve tone narkotika, dva milona evra, 10 kilograma zlata. Sve to zaplenili su carinici u ovoj godini. Sprečili su i 950 migranata da ilegalno pređu granicu. Gde sve kriju robu i šta se najviše švercuje pitamo Andriju Raičevića, carinika na aerodromu Nikola Tesla.
RAMPA ZA KRIJUMČARE

KO JE U PRAVU
5. Skače cena meda. Tegla skuplja od 1.000 dinara. Zašto osim vremena na koje ne možemo da utičemo dozvoljavamo i prekomernu upotrebu pesticida koji truju sve medonosne insekte? Hoćemo li kao Kinezi da plaćamo ljude koji će ručno oprašivati voće?
PAD PROIZVODNJE

SVI PRIČAJU O
6. Kako da regenerišemo kožu posle sunčanja i povratimo njen blistav sjaj i dobar izgled? To će nam otkriti doktorka Tanja Radenkov.
ŠTETA OD UV ZRAČENJA

ZABAVA
7. Sve je spremno za fudbalski spektakl. Legende OFK Beograd večeras u 18 sati igraju humanitarnu utakmicu za bolesnu decu.
"ZAJEDNO ZA ŽIVOT" ​