Jutro - Utorak, 3. septembar - Gde u saobraćaju najviše škripi u teoriji ili u praksi?

U današnjem izdanju emisije, gledaćete:

.

NE LJUTI SE ČOVEČE
1. Komarci ne posustaju. Do oktobra nam preti opasnost od virusa zapadnog Nila. Kako da se zaštitimo i prepoznamo simtome bolesti pitamo epidemiologa prim. dr Slavicu Maris.
OPREZ!

PRELISTAVANJE
2. Vučić i Dačić najavili smene ministara iz svojih redova. Kome se ljulja fotelja? Hapšenje nasred okeana. Srbi spakovali 800 kilograma droge u kesice sa likom Gavrila Principa. Kolinda sramotno prekraja istoriju. To su samo neki od naslova u današnjim novinama koje komentarišemo sa Jelenom Trivan i Robertom Čobanom.
UDARNE PRIČE

SPORT
3. Nema više mečeva sa pola snage. Odbojkašice Srbije sutra igraju za polufinale Evropskog prvensta sa Italijankama, a košarkaši odmeravaju snage sa Italijanima. O sportu detaljnije od Nine Kolundžije
TVRD ORAH

TEMA JUTRA
4. Dačić treba da bude premijer, pet ministara ne zaslužuje ni kafu u vladi Srbije. Hiljadarka više za gospođu i gospodina. To su samo neke od izjava Dragana Markovića Palme koje su izazvale buru u javnosti. On je ovog jutra naš gost.
PORUKE IZ PARALIJE

KO JE U PRAVU
5. MMF i Eurostat upozoravaju Srbiju da je ubrzano napušta radna snaga. Da li su plate, uslovi rada ili nesigurnost zapooslenja, razlog da svakog dana iz zemlje ode 139 ljudi? Ko će nas lečiti, voziti, vaspitavati decu ili popravljati kvarove u kući?
NOVI GASTARBAJTERI

SVI PRIČAJU O
6. Priprema se novi zakon o bezbednosti saobraćaja. Izmene i u načinu obuke vozača. Zašto u radnoj grupi za izradu zakona nema predstavnika auto-škola? Gde u saobraćaju najviše škripi u teoriji ili u praksi?
GDE JE PROBLEM?

ZABAVA
7. Gran pri 54. filmskog festivala u Nišu u rukama glumca Tihomira Stanića. Najbolji je i naš gost.
"DELIRIJUM TREMES"​