Jutro - Subota, 31. avgust - Šta za kućni budžet znači jedan školarac?

Dobro jutro Srbijo! U naredna četiri sata gledaćete:

.

ZAPAD ILI ISTOK
Evropa ponovo uslovljava Srbiju. Koliko će nas sporazum sa Evroazijskim blokom udaljiti od Brisela i treba li Srbija da odustane od saradnje sa državama koje predvodi Rusija? O tome u prelistavanju štampe razgovaramo sa Žarkom Rakićem i Draganom Blagojevićem.

KRIZA
Masovni protesti u Velikoj Britaniji zbog suspenzije parlamenta. Hoće li premijer Boris Džonson uspeti da izvede Ujedinjeno Kraljevstvo iz Evropske unije bez dogovora ili slede novi pregovori? Da li će peticije, tužbe i demonstracije, srušiti i sadašnju vladu?

DROGA ILI LEK
Svi lekovi na bazi kanabisa sa tačno utvrđenom i dokazanom koncentracijom mogu da uđu u Srbiju, ali niko za to nije tražio dozvolu. To tvrdi ministar zdravlja. Oko čega se onda vodi polemika u javnosti, ko i kako proizvodi ulje od konoplje, šta podrazumeva legalizacija kanabisa u medicinske svrhe?

SILOVITI "DORIJAN"
Uragan kakav Amerika ne pamti tutnji prema obalama Floride. Kakve su moguće posledice, zbog čega je ovaj deo sveta često na udaru jakih vetrova, ima li to ikakve veze sa klimatskim promenama? To pitamo meteorologa Nedeljka Todorovića.

PAPRENO ŠKOLOVANJE
Školska godina počinje za dva dana. Šta za kućni budžet znači jedan školarac i koliko je potrebno novca za knjige, pribor, odeću i obuću?

"POEZIJA ČEŽNJE"
Bluz karavan stiže u Dom omladine. Mlade zvezde svetske scene održaće koncert 21.septembra. Među njima je i naša gošća - Katarina Pejak. Slušamo je uživo ovog jutra.