Jutro - Četvrtak, 30. avgust - Za nepune dve i po godine u Srbiji formirano 550 novih zadruga: Šta je bilo najteže?

Dobro jutro Srbijo! U naredna četiri sata gledaćete:

.

1. ČOVEČE NE LJUTI SE
U Srbiji se svake godine baci gotovo 247.000 tona hrane. To pokazuje analiza Centra za unapređenje životne sredine. Zašto to radimo, kupujemo li više nego što nam treba, da li su nam onda prehrambeni proizvodi jeftini, pitamo Marijanu Prebiračević, iz humanitarne organizacije "Banka hrane".
GREH JE!

2. PRELISTAVANJE
Policija privela direktora "Dajrekt medije" i dvoje zaposlenih u marketingu RTS-a zbog sumnje da su oštetili javni servis za 688 miliona dinara. Kompanija "Novosti" ima novog gazdu. Vlasnica Kanala 9 sastaće se u petak sa predsednikom Vučićem. Ove i ostale aktuelne vesti u prelistavanju štampe komentarišemo sa Ljiljanom Smajlović.
MEDIJI U FOKUSU

3. TEMA
Za nepune dve i po godine u Srbiji je formirano 550 novih zadruga. Šta je bilo teže - obezbediti novac ili ujediniti poljoprivredne proizvođače, reći će nam ministar Milan Krkobabić.
STIGLI DO CILJA

4. KO JE U PRAVU
Zašto za Srbiju i Rusiju nema mesta u Varšavi na obeležavanju 80 godina od početka Drugog svetskog rata? Da li je u pitanju greška ili namera?
PREKRAJANJE ISTORIJE?

5. SVI PRIČAJU O
Jesu li naši glumci razmaženi i osioni ili samo imaju jasne stavove i profesionalne kriterijume? Zašto je skandal kada Mirjana Karanović odbije da igra predstavu, a nije skandal kada na bini nema ni jednog reflektora? Šta se dogodilo u Aranđelovcu, pitamo glumicu, rediteljku i profesorku Mirjanu Karanović.
PREDSTAVA BEZ REKVIZITA

6. ZABAVA
Na letnjoj sceni Centra za kulturu "Vlada Divljan" u subotu će biti održan koncert Željka Vasića. On je naš gost.
LETO NA PALILULI