Jutro - Petak, 23. avgust - Trgovci kriju marže: Koja je realna cena proizvoda ako ih na popustu kupujemo za duplo manje novca?

Dobro jutro Srbijo! U naredna četiri sata gledaćete:

.

1. ČOVEČE NE LJUTI SE
Najveća koncentracija polena ambrozije u vazduhu, čak deset puta viša od uobičajene, očekuje se od 25. avgusta do 10. septembra. Kako lakše da dišu građani, koji su alergični na ovu najotporniju korovsku biljku, reći će nam prof.dr Mirjana Bogić, alergolog.
ALARM!

2. PRELISTAVANJE
Hrvatski huligani u Kninu pretukli Srbe i pretili - bežaćete opet na traktorima. Tači i Haradinaj ulažu krvave milione da vrate podršku SAD. Dačić ima novi plan za Kosovo - Srbiji sever, a Tramp i Putin nek dele ostatak. Bikoviću ne daju u Ukrajinu zbog "Međe". Ovo su samo neki od naslova u današnjim novinama, koje prelistavamo sa Nikolom Vrzićem​ i Vladanom Samardžićem.
UDARNE VESTI

3. TEMA
Da li je Srbija bezbedna jer Kosovom šeta 250 boraca koji su ratovali za Islamsku državu? Zašto niko ne reaguje na reči Albanca iz Prištine koji javno kaže da će svoje dete vaspitati da bude bombaš samoubica?
PRITAJENO ZLO

4. KO JE U PRAVU
U prodavnicama širom Srbije u toku su letnja sniženja. Markirana garderoba jeftinija do 50 odsto. Koja je realna cena proizvoda ako ih na popustu kupujemo za duplo manje novca? Kako da prepoznamo kopije poznatih brendova?Da li nam novčanike otvaraju reklame?
TRGOVCI KRIJU MARŽE?

5. SVI PRIČAJU O
Izložba slika pod nazivom “Obrazi” biće otvorena 24. avgusta u galeriji Gvarnerijus u Beogradu. Autor Miloš Pantić je naš gost.
I FRIZER I SLIKAR

6. ZABAVA

AVALA POWER TOWER FEST održava se prvi put ove godine. Na platou kod Avalskog tornja od 30. avgusta do 1. septembra održaće se čak 14 koncerata. Učestvuje i naša gošća Eleonora Barudžija. U našem studiju peva uživo.
YU POP