Jutro - Četvrtak, 15. avgust - Kakvu diplomatsku ofanzivu priprema Beograd?

Dobro jutro Srbijo! U naredna četiri sata gledaćete:

.

1. PRELISTAVANJE
Kvinta gura Srbiju u NATO. "Ćeraju" trobojku i pesme o Kosovu. U Srbiji se popije 5,5 miliona kutija sedativa godišnje. Ovo su samo neki od centralnih naslova u današnjim novinama koje prelistavamo sa Žarkom Rakićem.
UDARNE VESTI

2. TEMA
Mazut pliva Moravicom. U Ivanjici proglašena vanredna situacija. Da li je ugroženo vodosnabdevanje, koje su posledice po biljni i životinjski svet, hoće li Zavod za rehabilitaciju biti kažnjeg zbog ovog ekološkog incidenta?
OTROV OD 70 TONA

3. AKTUELNO
Koliko smo daleko od pravno obavezujućeg sporazuma sa Prištinom? Hoćemo li poslušati savet zemalja Kvinte i obustaviti kampanju za povlačenje priznanja nezavisnosti južne pokrajine? Kakvu diplomatsku ofanzivu priprema Beograd? Kako će proći novi pokušaj prištinskih vlasti da se domogne Interpola i Uneska? To pitamo Ivicu Dačića.
KOSOVSKI ČVOR

4. SVI PRIČAJU O
„Velikogospojinski dani“ u Novom Bečeju održaće se od 22. do 27. avgusta. Osim kulinara i tamburaša najavljen je i koncert Svetlane Cece Ražnatović. Šta još čeka posetioce pitamo Sašu Maksimovića, predsednika opštine.
TRADICIJA

5. ZABAVA
Večeras počinje 17. Bir fest. Ortodoks Kelts je među retkima koji na festivalu učestvuju od samog početka. Gost jutra Aca Seltik.
SPEKTAKL NA UŠĆU