Jutro - Sreda, 14. avgust - Zašto su američka CIA i britanski MI6 pojačali svoje delovanje u Srbiji?

Dobro jutro Srbijo! U naredna četiri sata gledaćete:

.

1. PRELISTAVANJE
Srbija prva u svetu po stranim ulaganjima. Zemlje Kvinte pozvale Beograd i Prištinu da što pre obnove dijalog, jer status kvo nije održiv. Bolton forsira podelu Kosova? Političari se sami nude da izdaju zemlju. Ove i ostale vesti u današnjim novinama komentarišemo sa Ljubinkom Milinčić.
NASLOVNE STRANE

2. TEMA
Lobiranje je od danas u Srbiji legalan posao. Trgovina uticajem ubuduće će se odvijati po slovu zakona, pa ćemo tačno znati ko, zašto i sa kojim ciljem utiče na one koji donose odluke. Koliko će ovaj akt pomoći u borbi protiv korupcije pitamo Dragana Sikimića, direktora Agencije za borbu protiv korupcije.
TRANSPARENTNO

3. KO JE U PRAVU
Zašto su američka CIA i britanski MI6 pojačali svoje delovanje u Srbiji? Ko je sve pod lupom stranih agentura? Kako odgovoriti na takozvani specijalni rat koji se vodi protiv naše zemlje?
BEZBEDNOSNI IZAZOVI

4. AKTUELNO
Stara planina obara rekorde. To je srpska turistička destinacija sa najvećim rastom broja noćenja i posetilaca. Čime ovaj planinski biser privlači goste, šta je novo u ponudi i koji su planovi, otkriće nam Goran Karadžić, direktor kompanije SR RESORT Stara planina.
USPEH

5. SVI PRIČAJU O...
Letnji programi u Istraživačkoj stanici Petnica realizuju se punim intenzitetom. Ove godine stanica beleži rekordan broj učesnika programa iz inostranstva. Iz kojih zemalja dolaze mladi istraživači i kakve utiske nose iz Petnice, pitamo Nikolu Božića, programskog direktora.
RAZMENA ZNANJA

6. ZABAVA
Peti jubilarni "Zemun Fest" održaće se od 17. do 23. avgusta. To je povod da ovog jutra ugostimo učesnike festivala Stefana Uroša Tešića, glumca i Aleksandra Erakovića, frontmena grupe "Vampiri".
FILMOVI, PREDSTAVE, KONCERTI