Jutro - Ponedeljak, 12. avgust - Da li je dosada skriveni ubica veza?

Dobro jutro Srbijo! U naredna četiri sata gledaćete:

foto: Depositphotos/IuriiSokolov
foto: Depositphotos/IuriiSokolov
.

1.PRELISTAVANJE
Nećemo dozvoliti scene iz Pariza. Sa plaže spremali plan za haos. Novo lice Srbije za 12 milijardi evra. Ove i ostale vesti u današnjim novinama komentarišemo sa Ljiljanom Smajlović.
NASLOVNE STRANE

2. TEMA
Prvi put su videli more. Dečaci i devojčice iz srpskih enklava letovali su u Tivtu zahvaljujući francuskoj humanitarnoj organizaciji "Solidarnost za Kosovo". Koliko je mališanima prijao odmor daleko od teškog života u enklavama, da li je otežana dostava humanitarne pomoći Srbima u južnoj pokrajini, da li mu i dalje stižu pretnje? To pitamo Arnoa Gujona.
VELIKO SRCE

3. KO JE U PRAVU
Da li je dosada skriveni ubica veza? Kada partneri postaju jedno drugom nezanimljivi i neprivlačni? Zašto radije pate, trpe ili se rastaju umesto da zatraže pomoć stručnjaka?
BRAČNA DOSADA

4. SVI PRIČAJU O...
Saobraćajna policija od danas sprovodi pojačanu kontrolu brzine kretanja vozila. Angažovaće sve raspoložive radare, presretače i video nadzor. Inače, u ovoj godini na srpskim putevima stradalo je 300 ljudi. A, samo od početka leta živote je izgubilo 130 osoba. Šta je razlog učestalih saobraćajnih nesreća pitamo Jasminu Milošević, direktorku Agencije za bezbednost saobraćaja.
CRNA STATISTIKA

5. ZABAVA
Filolog po obrazovanju, pevačica po opredeljenju.Na Karibima je snimila spot za pesmu, "Volim te". Gošća jutra kantautorka Irina Melody.
PRVI SINGL