Jutro - Petak, 9. avgust - U Srbiji ekstremno visok UV indeks. Kako da se zaštitimo od sunca, pitamo dr Nevenku Dokmanović

Dobro jutro Srbijo! U naredna četiri sata, gledaćete:

foto: Nejron/Depositphotos/Ilustracija
foto: Nejron/Depositphotos/Ilustracija
.

1. PRELISTAVANJE
Hag zaplenio tajne akte Beograda o ratovima. Paravojna formacija nedaleko od kuće Vučića. Hiljadu osuđenika čeka nanogice. Ove i ostale vesti iz današnjih novina komentarišemo sa Vladimirom Dimitrijevićem, predsednikom Republičke izborne komisije i Milanom Lađevićem, glavnim urednikom "Srpskog telegrafa".
NASLOVNE STRANE

2. TEMA JUTRA
Indeks UV zračenja u našoj zemlji, u narednih nekoliko dana, imaće ekstremnu vrednost. Kako da se zaštitimo od sunca, pitamo dermatologa dr Nevenku Dokmanović.
CRVENI ALARM

3. KO JE U PRAVU?
Izjednačena prava radnika ili prostor za zloupotrebu. To je polemika koja se trenutno vodi između sindikata i poslodavaca o predlogu Zakona o agencijskom zapošljavanju.
Koje odredbe su sporne? Hoće li svi imati jednake uslove rada? Koliko je opravdana bojazan da unajmljeni
radnici po isteku ugovora mogu ostati na ulici?
POLEMIKA

4. SVI PRIČAJU O...
Na nedavno održanom svetskom kupu u Osjeku, osvojio je četiri medalje. Ima još dve prilike da osvoji i olimpijsku normu i sledeće godine otputuje u Tokio. Gost jutra Rastko Jokić, paraolimpijac u streljaštvu.
OBORIO SVETSKI REKORD

5. ZABAVA
Tap 011 ponovo na okupu. Spremaju spektakl na Bir festu. Kako teku pripreme za nastup sa starim prijateljima i šta novo sprema kada je reč o solo karijeri, reći će nam Goca Tržan.
"MAGNET" ZA PUBLIKU