Jutro - Ponedeljak, 5. avgust - Roditelji oprez: Slike male dece iz Srbije, dok se goli igraju na plaži, pune "mračni internet"!

Dobro jutro Srbijo! U naredna četiri sata gledaćete:

Slike male dece iz Srbije, dok se goli igraju u pesku na plaži, pune &mračni internet&..., foto: Depositphotos/Daxiao_Productions
Slike male dece iz Srbije, dok se goli igraju u pesku na plaži, pune "mračni internet"..., foto: Depositphotos/Daxiao_Productions
.

DA SE NE ZABORAVI

Srbiju niko više neće moći da ponižava! Uvek ćemo pričati o srpskim žrtvama, uz obavezu da se nikada više ne dogodi "Oluja". Te poruke sinoć je iz Krušedola poslao predsednik Aleksandar Vučić. O policijsko-vojnoj akciji Hrvatske i aktuelnim temama, u prelistavanju štampe, razgovaramo sa Ratkom Dmitrovićem.

RODITELJI, OPREZ!

Slike male dece iz Srbije, dok se goli igraju u pesku na plaži, pune "mračni internet". Koliko su za to krivi roditelji, kako da sačuvamo mališane od izopačenih umova koji vrebaju na društvenim mrežama, ko trguje fotografijama, otkriće nam Igor Jurić.

DIJALOG?

Da li će se za okruglim stolom na Fakultetu političkih nauka ponovo naći predstavnici vlasti i opozicije? Možemo li pred prolećne parlamentarne izbore uploviti u mirnije vode? Koliko su dve strane spremne na kompromis? Šta bi podrazumevao eventualni dogovor o izbornim uslovima? To pitamo Bojana Klačara i Marka Uljarevića.

GARANCIJA ZA USPEH

Kina želi da ima tenisere svetske klase. Zato je angažovala nekadašnjeg selektora srpske Dejvis kup reprezentacije da radi sa mladim talentima. Gost jutra, Bogdan Obradović.

ČUVARI TRADICIJE

Da ljudi iz različitih profesija mogu uspešno da se bave i muzikom pokazaće naši gosti. Iz Novog Sada dolazi "Tamburaški sastav Aurelius".