Jutro - Petak, 2. avgust - Koliko razgovor i pisanje SMS poruka tokom vožnje povećavaju rizik od nastanka saobraćajne nezgode?

Dobro jutro Srbijo! U naredna četiri sata gledaćete:

.

UDARNE VESTI

Vašington otkriva karte: Srbija u centru "rata" Amerike protiv Rusije. Pripadnici OVK Srbima vadili organe, tela bacali na seosko groblje. Građani naše zemlje na meti opasne sekte koja im uzima imovinu a zauzvrat obećava raj. Ovo su samo neki od centralnih naslova u današnjim novinama koje prelistavamo sa Duškom Vukajlovićem.

NOVI DOKAZI

Da li će se Haradinaju suditi u Hagu za trgovinu organima? Ko će da zaštiti svedoke u slučaju "Žuta kuća"? Znamo li gde su masovne grobnice na Kosovu i u Albaniji? To pitamo Nebojšu Čovića.

KAO NA MENHETNU

Cene stanova u Beogradu vrtoglavo rastu. Kvadrat na pojedinim lokacijama dostiže i 5.000 evra. Šta je razlog poskupljenja?

VOZAČI, OPREZ!

Saobraćajna policija ponovo u akciji. Od danas do kraja letnje sezone, "na meti" će biti vozači, koji koriste mobilne telefone. Koliko razgovor i pisanje SMS poruka tokom vožnje povećavaju rizik od nastanka saobraćajne nezgode reći će nam prof. dr Milan Vujanić.

"SAV TAJ DŽEZ"

Herceg Novi je domaćin Međunarodnog festivala saksofona. Šta očekuje posetioce, a šta polaznike letnje škole saksofona, otkriće nam Milan Savić, saksofonista i direktor festivala.