Jutro - Četvrtak, 18. jul - Mogu li čarobni napici, čudesne žvake i pozitivne misli od nas da naprave lepotice manekenskog stasa?

Koliko puta ste čuli: za 10 dana 10 kilograma manje. Mogu li čarobni napici, čudesne žvake i pozitivne misli od nas da naprave lepotice manekenskog stasa? Ko nam daje lažnu nadu i uništava samopouzdanje?

Mogu li čarobni napici, čudesne žvake i pozitivne misli od nas da naprave lepotice manekenskog stasa?, foto: Depositphotos/konradbak
Mogu li čarobni napici, čudesne žvake i pozitivne misli od nas da naprave lepotice manekenskog stasa?, foto: Depositphotos/konradbak
.

PREGRUPISAVANJE

Evropski parlament i zvanično dobio novo rukovodstvo. Nemica Ursula fon der Lajen na čelu Evropske vlade. Šta njen izbor znači za zapadni Balkan a šta za Srbiju? O tome u prelistavanju štampe razgovaramo sa Suzanom Grubješić.

DA TE CEO SVET RAZUME

I čuči, čuči čavka na čvoru crne smrče. Ovo sigurno nije učio da kaže francuski predsednik Emanuel Makron pre nego što je pročitao svoj govor na srpskom jeziku. Otkrivamo kako stranci uče i govore naš jezik?

SVE ZA LEPOTU

Koliko puta ste čuli: za 10 dana 10 kilograma manje. Mogu li čarobni napici, čudesne žvake i pozitivne misli od nas da naprave lepotice manekenskog stasa. Ko nam daje lažnu nadu i uništava samopouzdanje?

NE BUDI CRVEN KAO RAK

Danas počinje humanitarna trka električnim biciklima "Uzmi najbolje od sunca". Kako da uzmemo najbolje, a ne završimo u hitnoj pomoći pitamo doktore Nevenku Dokmanović i Vladimira Simića.

BEOGRADSKA PREMIJERA​

Posle 25 godina crtani film "Kralj lavova" dobio je i svoju igranu verziju. Kako je iskustvo pevati i sinhronizovati veliki hit na srpski jezik otkriće nam Tanja Banjanin i Lejla Hot.