Jutro sa Natašom - Subota, 25. maj - Zašto retko daje intervjue i šta o njemu govore slike na Instagramu? Gost: Aca Stojanović

U subotu, 25. maja, gledaćete:

25.05.2019. - 06:06h

1. PRELISTAVANJE

Aktuelne ekonomske teme komentarišemo sa Dušanom Stojakovićem, urednikom ekonomske rubrike ''Večernjih novosti'' i Aleksandrom Miloševićem, novinarom ekonomske rubrike lista ''Danas''.

2. TEMA JUTRA
Preživeo teroristički napad u Somaliji i kvar na motoru aviona. Da li ima više i političkih života? Koju afričku zemlju je ubedio da povuče priznanje nezavisnosti Kosova i ko je uspešniji u lobiranju Bedžet Pacoli ili on. Moj gost Ivica Dačić.
NESALOMIVI

3. BOLNA ISTINA
Troustruko porodično ubistvo u Novom Sadu. Ubica je pre dve nedelje prijavljen policiji. Gde su zakazale institucije? Šta znači zabrana prilaska žrtvi? Da li je to zaštita za žrtve ili samo još jedno mrtvo slovo na papiru? Dokle ćemo brojati mrtve i čekati da sistem počne da radi svoj posao? Gosti: Vasna Stanojević, koordinatorka Sigurne kuće i Radmila Vulić Bojović, psiholog i bivša službenica centra za socijalni rad.
ZAKON (NE)ŠTITI?

4. SVI PRIČAJU O
Što smo stariji, to smo srećniji, kažu naučnici. Galupovo istraživanje pokazuje da život počinje posle četrdesete ali, važe li ovi rezultati i u Srbiji? Zavisi li sreća od godina, karaktera ili od visine penzije? Gosti: Branislava Pavlović, psiholog i Slobodan Simić, neuropsihijatar
UTEHA.

5. IZA SLIKE
Zbog Ace su fudbal počele da prate i žene. Zašto su njegovi komentari često zanimljiviji od utakmica koje prenosi, kako je postao fenomen u sportskom novinarstvu, da li mu je uopšte važno tudje mišljenje? Zašto retko daje intervjue i šta o njemu govore slike na instagramu pitam Aleksandra Stojanovića.
"ACA INFORMACIJA"

6. ZABAVA
Ona je novo lice srpske pop scene. Prvi put publici se predstavila na ovogodišnjoj Beoviziji. Ko je mlada pevačica o čijem provokativnom nastupu se još uvek priča. Moja gošća ovog jutra Eleonora.
‘’SAMO LAGANO’’ ​