Jutro sa Natašom - 12. januar - Preti li nam zaista nova svetska kriza?

Svetski stručnjaci najavljuju da će biti veća i strašnija od one od pre 10 godina. Naši ekonomisti tvrde da smo na nju otporniji nego 2008. Da li je to tačno? Mogu li male zemlje uopšte biti spremne za velike krize?
12.01.2019. - 08:00h

O aktuelnostima iz Srbije, regiona i sveta, kroz naslove dnevne štampe, ovog jutra Nataša Miljković razgovara sa urednikom lista Srpski Telegraf Milanom Lađevićem i urednikom portala Blic Markom Stjepanovićem

Hoće li poskupeti struja i benzin? Zašto veruje da je prodaja RTB Bora kineskom Ziđinu istorijska? Hoće li biti vanrednih izbora u 2019? I zašto će energetska bezbednost biti na vrhu agende Putinove posete, pitamo ministra rudarstva i energetike Aleksandra Antića.

Najčešći razlog za razvod u Srbiji jeste siromaštvo. Kako novac razara ljubav više od neverstva i da li zato broj razvoda raste brže od broja brakova? Jesmo li odustali od ljubavi ili od papira?

Preti li nam zaista nova svetska kriza? Svetski stručnjaci najavljuju da će biti veća i strašnija od one od pre 10 godina. Naši ekonomisti tvrde da smo na nju otporniji nego 2008. Da li je to tačno? Mogu li male zemlje uopšte biti spremne za velike krize?

Legenda rukometa, čuveni pivot i kapiten. Povukao se pre deset godina, a pre dve se vratio kao funkcioner. Gde se bolje oseća, na terenu ili u fotelji, da li je zanimljivije juriti pobede ili voditi biznis? Gost Nataše Miljković je bivši rukometaš i reprezentativac Jugoslavije Dragan Škrbić.

Ona ništa ne krije. Fantastično peva narodnjake, zabavnjake, imitira i igra se. Muzika je njen život toliko da ju je i istetovirala na ruci. Kako živi i uspeva, šta je iza slika njenog nasmejanog lica, Nataši Miljković otkriva Tijana Dapčević.

Svaka njihova pesma napravi haos. Provociraju, nerviraju, ali se o njima uvek govori. Od "Govedine" do "Dogodine". Tačno na Božić objavili su novu pesmu, za četiri dana imaju više od 200.000 pregleda. Nataša će ugostiti članove grupe Beogradski sindikat.