Jutro sa Jovanom i Srđanom - četvrtak, 23. maj - Ko će sve moći da angažuje surgat majke u Srbiji?

U današnjoj emisiji, gledaćete:

23.05.2019. - 08:25h
foto: Depositphotos/EugeneGensyurovksy

1. Kako stati na put novom opasnom pomodarstvu. Vozači prave "selfije" u tunelu u Grdeličkoj klisuri. Koridori apeluju na građane da ne ugrožavaju svoju i bezbednost drugih učesnika u saobraćaju. Kazna za selfi na pešačkom prelazu je 10.000 dinara, kolika treba da bude za fotografisanje u tunelu? To pitamo Borisa Antića, sa Saobraćajnog fakulteta.
KRŠE PROPISE


2. Danas počinju evropski izbori. Više od 500 miliona stanovnika iz 28 zemalja članica EU do nedelje biraju svoje predstavnike za Evropski parlament. Kakva je budućnost starog kontinenta, kako će rezultati izbora uticati na zapadni Balkan i šta Srbija može da očekuje? O tome u prelistavanju štampe razgovaramo sa Ksenijom Milenković i Zoranom Kusovcem.
ČETIRI DANA GLASANJA


3. Da li su nerešeni odnosi među Taksi udruženjima razlog i jučerašnjeg incidenta? Zašto je napadnut taksista u Novom Beogradu i ko je vlasnik belog "rapida"?
NELOJALNA KONKURENCIJA?


4. Budući građanski zakonik ipak će dozvoliti surogat materinstvo uz ugovor i novčanu naknadu. Ko će sve moći da angažuje surgat majke u Srbiji?
"RODILJE"


5. Rukometašice "Jagodine" bez ijedne izgubljene utakmice osvojile državno prvenstvo. Ceo pobednički tim s peharom i medaljama stiže nam u goste.
NAJBOLJE U SRBIJI


6. Koncert posvećen Arsenu Dediću 30.maja u Sava centru. Ko pevati Aresnove pesme otkriće nam Matija Dedić. On je naš gost i viraće kod nas.
"SVE BILO JE MUZIKA"


7. Iz Beča nam stiže Dejan Matić. Ima novu pesmu i peva uživo u našem programu.
"KO NA RANI SO"​