Jutro sa Jovanom i Srđanom - 30. oktobar - dr Nebojša Drašković otkriva kako je došao do zaključka da su Srbi, Hrvati, Crnogorci i Bošnjaci najstariji su narod u Evropi

Srbi, Hrvati, Crnogorci i Bošnjaci najstariji su narod u Evropi. Za ovo senzacionalno otkriće postoji i sertifikat hjustonskog DNK instituta. Kako je dokazao da pripada grupi naroda, koji već 23.000 godina žive na Balkanu otkriće.
30.10.2018. - 09:06h

GENIJE

Nije mogao da se odluči šta više voli, fiziku ili hemiju, pa je upisao dva fakulteta, Elektrotehnički i Hemijski i oba završio sa prosekom većim od devet. Otvorena su mu vrata mnogih zemalja, a od svoje države dobio je ponudu za posao. Hoće li je prihvatiti, pitamo Nemanju Aksića, studenta iz Bora.

TIRAŽI

"Aleksandar od Jugoslavije" Vuka Draškovića, "Šta mi ovo treba" Emira Kusturice i "Moj potpis" rijaliti zvezde Kije Kockar, najprodavanije su knjige ovogodišnjeg sajma. Da li je knjiga lek za surovu stvarnost ili je surova stvarnost bolest koja je obuzela knjigu? O tome u prelistavanju štampe sa Vukom Draškovićem i Zoranom Panovićem.

TEHNIČKI PROBLEM?

Avionska nesreća, koja se juče dogodila kod ostrva Java, odnela je 189 života. Hoće li i ova tragedija ostati misterija? Šta je mogao da bude uzrok pada aviona? Na koja pitanja odgovore daju "crne kutije"?

RESTITUCIJA

Liga socijaldemokrata Vojvodine juče je pozvala ministre finansija i državne uprave da saopšte javnosti da li i za verske zajednice važe isti propisi kao i za građane. Plaćaju li crkve porez na imovinu ili su privilegovane?

GENETSKO POREKLO

Srbi, Hrvati, Crnogorci i Bošnjaci najstariji su narod u Evropi. Za ovo senzacionalno otkriće postoji i sertifikat hjustonskog DNK instituta. Kako je dokazao da pripada grupi naroda, koji već 23.000 godina žive na Balkanu otkriće nam dr Nebojša Drašković.

MLADA NADA

​Svi govore o njenoj lepoti, ali i ulogama kojima krči svoj glumački put. Ćerka Anice Dobre, glumica Mina Sovtić ove jeseni osvaja male ekrane.

NOVA PESMA​

Da li je pronašla ono što traži u ljubavi, ali i u muzici, govori nam pevačica Nevena Božović. I peva uživo u našoj emisiji.