Jutro sa Jovanom i Srđanom - Ponedeljak, 3. septembar - Intervju sa Nikom Dučićem, komandantom baze Bondstil na Kosovu i Metohiji

Posle letnje pauze, u ponedeljak 3. septembra, omiljeni novinarsko-voditeljski tandem Jovana Joksimović i Srđan Predojević, vraćaju se na male ekrane i to sa zaista pravom ekskluzivom! Prvi put za srpsku televiziju govori pukovnik Nik Dučić, komandant baze Bondstil na Kosovu i Metohiji. Intervju o Srbiji, Kosovu i Metohiji, političkoj situaciji, srpskim korenima, porodici. Ekskluzivni snimci unutrašnjosti najveće vojne baze SAD na Balkanu. Ceo intervju od 45 minuta biće emitovan u ponedeljak, 3. septembra u emisiji “Jutro sa Jovanon i Srđanom” na Prvoj!
02.09.2018. - 09:53h

Hoće li časovi u svim osnovnim i srednjim školama biti skraćeni na pola sata, šta prosvetari očekuju od štrajka upozorenja, zašto im je važno da budu u devetom platnom razredu pitamo Valentinu Ilić, predsednicu Sindikata obrazovanja Srbije.
ŠTRAJKAČKI DETOKS

Šta pokazuju izborni rezultati u Majdanpeku, kakav je odnos snaga na političkoj sceni Srbije, čekaju li nas do kraja godine vanredni izbori, čemu se nada opozicija udružena u Savez za Srbiju samo su neka od pitanja za naše kolege Nadeždu Gaće i Žarka Rakića sa kojima prelistavamo dnevne novine.
SRPSKA POSLA

Zašto je za jedne primer uzornog domaćina i političar koji pomaže svojim sugrađanima, a za druge populista koji maže oči narodu i kupuje ih za milostinju? Kojim argumentima potkrepljuje tvrdnju da Jagodina prednjači u odnosu na druge gradove? Da li je kolo u plićaku Paralije i kancelarija njegove stranke u Grčkoj marketinška igra? Koliko su njemu smešne šale na račun lapsusa koje je napravio pitamo Dragana Markovića Palmu.
TRI HILJADE ZA GOSPOĐU

Na ovo smo čekali skoro 20 godina. Šta se krije iza zidina Bondstila, najveće američke baze u ovom delu Evrope? Ko je Nik Dučić, komadant Bondstila, potomak Jovana Dučića?
JA SAM AMERIKANAC! PRAVOSLAVAC!!!

Šta je Prva sve naučila u proteklih šest meseci, kako će izgledati njen dalji napredak, kome će ulepšati život i ko se u Srbiji bavi posebnom obukom pasa.
PRVA!

Ovog ponedeljka budimo i Anu Bekutu, koja sa nama u svom domu pije prvu kafu i najavljuje koncert u Sava Centru.
25.OKTOBAR

One su osvojile i publiku i kritiku. Najbolje glumice 53. Filmskog festivala u Nišu Marta Bjelica i Olga Odanović su naše gošće.
SVE JE IGRA​

Svakog radnog jutra od 6.55 časova!