Jutro, 29. jun - Šta u cik zore radi glumac Ivan Bosiljčić?

1. Koliko je Narodni muzej bitan za kulturu naše nacije i hoće li pokloniti neki od svojih radova zbirci te nacionalne ustanove, pitamo slikara Janoša Mesaroša DETOKS ZA MUZEJ
28.06.2018. - 21:53h

Stvarali li se pravedniji svetski poredak, koje će velike sile isplivati na političku scenu i ko će u budućnosti odlučivati o bezbednosti Balkana, samo su neka od pitanja za Dušana Prorokuvića sa kojima prelistavamo dnevne novine.
NOVE SILE

Fudbaleri Srbije sinoć su se vratili iz Rusije. Vratio se i naš specijalni izveštač Goran Anđelković iz Kurira. Sa njim ćemo spustiti zavesu na učinak i učešće "orlova" na mundijalu.
CRVENI KARTON

Nova pravila na Univerzitetu. Brucoši u Srbiji ne mogu dva puna na budžet. Šta se sve menja u državnim visokoobrazovnim ustanovama pitamo prof. Nadu Kovačević, prorektora Univerziteta u Beogradu i Borijana Sokoviča, studenta prorektora.
NEPRIJATNO IZNENAĐENJE

Kako izgleda i kako funkcioniše prva besplatna mobilna aplkacija u Srbiji za organizaciju venčanja otkrivaju njeni autori Dejan Vuković i Edvard Toponarski.
"TAJ VESELI DAN"

Kakavi izazovi čekaju Alimpija Mirića jednog od glavnih junaka serije "Senke nad Balkanom" otkriva nam naš gost Gordan Kičić .
NOVI IZAZOVI

Otkrivamo šta u cik zore radi glumac Ivan Bosiljčić.
URGENTNI CENTAR

Predstavljamo i novog člana našeg tima. U naredna dva meseca u Jutru na Prvoj buduće vas Nataša Miljković.
LETNJA ŠEMA​